Ja niestety odpadam w ten weekend![]()
Ja niestety odpadam w ten weekend![]()
Ja mogę![]()
<-- Mi amore, meravigliosa belladona
Moja niunia chwilowo jest trochę kulawa tak więc ja też w ten weekend odpadam. W następny mam wyjazd (pod warunkiem że oponka przyjdzie do tego czasu i ją założę). Chyba że za dwa tygodnie w weekend jak nic nie wypadnie. Słuchajcie, a może by spróbować ustawić się z ludziskami z Warszawy i gdzieś się spotkać? Mogło by być wtedy naprawdę sporo osób bo oni się spotykają cyklicznie gdzieś u siebie. Co o tym myślicie???
Spoko im nas więcej tym lepiej, seba coś nie zagląda na forum, sasza jak masz ochotę to możemy się ustawić na myjni na maszewie
zagadam z sebą i rdk
więc wpadniemy
![]()
No to 3 nas już jest![]()
Ja mam czas w niedziele dopieroPoki co z Alfy wyleciały strzelające górne wachacze oraz łączniki stabilizatora
Zostały jeszcze gumy na stabilizatorze ale sam tego nie ograne narazie ;/
♥ Anonima Lombarda Fabbrica Automobili ♥
Alfa Romeo 156 [1.8 T.S 16v 144HP 2001r ] SPORTPACK / Berilna / 2008-2011r
Alfa Romeo 156 [2.4 JTD 10v 136HP 1999r ] SPORTPACK / Berilna / 2011 - .....
Alfa Romeo 159 [2.4 JTDm 20v 200HP 2007] SPORTWAGON / 2018-.....
Słuchajcie jakiś czas temu był temat przyciemniania szyb. Gadałem ze znajomym, który powiedział, że jak by nas było kilka osób (minimum 5) to by można było zrobić jakiś dobry rabat i ogarnąć temat. Wstępnie orientacyjnie za przyciemnienie tylnej i dwóch bocznych tylnych szyb w alfie 156 chciałby 250 zł razem z folią. Byliby jacyś chętni???
No słuchaj ja zobacze jak mi wyjdzie z ta klima, no i zawiecha to mozliwe ze cos by ogarnal ale to dopiero w lipcu(moze namowie tez brata)
Nie podpowie ktoś za ile i gdzie można by było załatwić niedrogo gwint do Alfy??dobrze by było gdyby jakąś używkę ogarnął
![]()
Ostatnio edytowane przez Sasza ; 01-07-2013 o 22:40
<-- Mi amore, meravigliosa belladona