A ja pozdrawiam wojtkaml, którego Bella rzucała się w oczy przy wjeździe do Italauto i dzięki któremu moja Alfa miała tam znajomą koleżankę, więc jakoś raźniej było mi ją tam zostawić
Słodko razem wyglądały...![]()
A ja pozdrawiam wojtkaml, którego Bella rzucała się w oczy przy wjeździe do Italauto i dzięki któremu moja Alfa miała tam znajomą koleżankę, więc jakoś raźniej było mi ją tam zostawić
Słodko razem wyglądały...![]()
Z Alfą jak z kobietą - trzeba wiedzieć jak się z nią obchodzić
A ja pozdrawiam czerwoną Alfę 146 widzianą wczoraj na ul. Oświęcimskiej w Tychach jadąc od strony Bierunia Staregoi czarną 166 widzianą dzisiaj na ul Słowackiego w Bielsku
![]()
Pozdrowienia dla ekipy 166 i 145 na klubowych tablicach, FXYZ.. ulica Missnera, mrugałem, trąbiłem i brak reakcjiale i tak pozdrawiam.
![]()
Pozdrowienia dla Alfisty w 147 na klubowych ramkach widzianego na trójkątnym rondzie pod Arge w Bieruniu koło 6:20. Pomachane - odmachane![]()
No i ja też pozdrawiam kolegę, ja z rana do pracy tak sobie jeżdżę, jutro po raz ostatni.
A tak w ogóle to fajnie spotkać Alfistę który odmachuje, bo rzadko się to zdarza.
I przy okazji pozdrawiam koleżankę z ciemnej 156 którą mijałem dziś około 17.00 w drodze z Tychów na Imielin.
Było pomrugane awaryjnymi i z drugiej strony odmrugane.![]()
A ja pozdrawiam kierowcę prawdopodonie złotej oramkowanej 156 Fl na blaszkach SG, jadącego trasą Bytom - Gliwice (pomrugane awaryjnymi i pomachane) oraz kierowcę srebrnej 156 na numerach STA mijanego na wjeździe/zjeździe z trasy Bytom - Gliwice (pomrugane - odmachane)Pozdrawia kierowca czarnej 156 SW.
Pozdrawiam kolegę ze srebrnej 156 ze skrzydełkiem z wczorajszego wieczornego zjazdu maniaków dymu z opon i ryku silników na zakopiance. Także pozdrawiam właściciela złotawej 156 po lifcie z tegoż samego dnia oraz oliwkowej sw .
Ja to ten kretyn co rondo swoją bellą mniej lub bardziej udanie bokiem wytyczał i odważył się w szafirowej e46 330i uczynić to samo, robiąc to pierwszy raz z tylnim napędem <-- trochę żenua, ale chciałbym mięc 156 rwd kiedyś![]()