Temat: Widziany \ Widziana...

Miss Alfaholicy 2011 Pirat drogowy Avatar Victoria
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    Alfa Romeo 147 1,9 JTD TI

Domyślnie

A ja pozdrawiam wojtkaml, którego Bella rzucała się w oczy przy wjeździe do Italauto i dzięki któremu moja Alfa miała tam znajomą koleżankę, więc jakoś raźniej było mi ją tam zostawić
    Słodko razem wyglądały...
    Z Alfą jak z kobietą - trzeba wiedzieć jak się z nią obchodzić

wojtekml
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Victoria Zobacz post
    A ja pozdrawiam wojtkaml, którego Bella rzucała się w oczy przy wjeździe do Italauto i dzięki któremu moja Alfa miała tam znajomą koleżankę, więc jakoś raźniej było mi ją tam zostawić
    Słodko razem wyglądały...
    Coś mi się właśnie znajoma ta bella wydawała, bo jak wróciłem po swoją to wtedy we dwie stały sobie przy Italauto
    Również pozdrawiam koleżankę

Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    brak alfy

Domyślnie

A ja pozdrawiam czerwoną Alfę 146 widzianą wczoraj na ul. Oświęcimskiej w Tychach jadąc od strony Bierunia Starego i czarną 166 widzianą dzisiaj na ul Słowackiego w Bielsku

slaw8
    Gość

Domyślnie

Pozdrowienia dla ekipy 166 i 145 na klubowych tablicach, FXYZ.. ulica Missnera, mrugałem, trąbiłem i brak reakcji ale i tak pozdrawiam.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar R.Y.D.Z.U
    Mieszka w
    Brzeszcze / Wieliczka / Bieruń
    Auto
    MiTo - dzikie 78KM :)

Domyślnie

Pozdrowienia dla Alfisty w 147 na klubowych ramkach widzianego na trójkątnym rondzie pod Arge w Bieruniu koło 6:20. Pomachane - odmachane

wojtekml
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał R.Y.D.Z.U Zobacz post
    Pozdrowienia dla Alfisty w 147 na klubowych ramkach widzianego na trójkątnym rondzie pod Arge w Bieruniu koło 6:20. Pomachane - odmachane
    No i ja też pozdrawiam kolegę, ja z rana do pracy tak sobie jeżdżę, jutro po raz ostatni.
    A tak w ogóle to fajnie spotkać Alfistę który odmachuje, bo rzadko się to zdarza.
    I przy okazji pozdrawiam koleżankę z ciemnej 156 którą mijałem dziś około 17.00 w drodze z Tychów na Imielin.
    Było pomrugane awaryjnymi i z drugiej strony odmrugane.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar R.Y.D.Z.U
    Mieszka w
    Brzeszcze / Wieliczka / Bieruń
    Auto
    MiTo - dzikie 78KM :)

Domyślnie

Cytat Napisał wojtekml Zobacz post
    No i ja też pozdrawiam kolegę, ja z rana do pracy tak sobie jeżdżę, jutro po raz ostatni.
    A tak w ogóle to fajnie spotkać Alfistę który odmachuje, bo rzadko się to zdarza.
    Ja dla odmiany z pracy. Za mną wlókł się mój szef w bravo. Będzie dziś marudził że go wyprzedziłem .
    Pozdrowionka

MTechnix
    Gość

Domyślnie

A ja pozdrawiam kierowcę prawdopodonie złotej oramkowanej 156 Fl na blaszkach SG, jadącego trasą Bytom - Gliwice (pomrugane awaryjnymi i pomachane) oraz kierowcę srebrnej 156 na numerach STA mijanego na wjeździe/zjeździe z trasy Bytom - Gliwice (pomrugane - odmachane) Pozdrawia kierowca czarnej 156 SW.

Użytkownik Znawca Avatar kobe83
    Mieszka w
    Gliwice
    Auto
    AR 159 2.0 JTDM 170KM/ 156 1.9 JTD115KM była

Domyślnie

Cytat Napisał MTechnix Zobacz post
    A ja pozdrawiam kierowcę prawdopodonie złotej oramkowanej 156 Fl na blaszkach SG, jadącego trasą Bytom - Gliwice (pomrugane awaryjnymi i pomachane) oraz kierowcę srebrnej 156 na numerach STA mijanego na wjeździe/zjeździe z trasy Bytom - Gliwice (pomrugane - odmachane) Pozdrawia kierowca czarnej 156 SW.
    No w końcu ktoś swój . Ja twoje ramki zoabczyłem dopiero poźniej, ale odrazu rzuciła mi się w oczy twoją Bella podczas wyjazdu na trase 88.
    Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.

Użytkownik Pirat drogowy
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    jest: 159 sw 1.9 jtdm 8v by TTC ( 170ps@ 358NM ) HIGH, były: 156 SW V6, 156 SW 2.0 TS

Domyślnie

Pozdrawiam kolegę ze srebrnej 156 ze skrzydełkiem z wczorajszego wieczornego zjazdu maniaków dymu z opon i ryku silników na zakopiance. Także pozdrawiam właściciela złotawej 156 po lifcie z tegoż samego dnia oraz oliwkowej sw .

Ja to ten kretyn co rondo swoją bellą mniej lub bardziej udanie bokiem wytyczał i odważył się w szafirowej e46 330i uczynić to samo, robiąc to pierwszy raz z tylnim napędem <-- trochę żenua, ale chciałbym mięc 156 rwd kiedyś