Samym spasowaniem maski bym się nie sugerował, u mnie też jakiś czas temu pojawiła się różnica w szczelinach między maską a zderzakiem, okazało się, że wykręcił się jeden z odbojów i maska krzywo leżała. Po wkręceniu wszystko wróciło do normy.
Samym spasowaniem maski bym się nie sugerował, u mnie też jakiś czas temu pojawiła się różnica w szczelinach między maską a zderzakiem, okazało się, że wykręcił się jeden z odbojów i maska krzywo leżała. Po wkręceniu wszystko wróciło do normy.
Napisz mi jeszcze jak jest z komfortem jazdy Julką, bo różnie ludzie piszą. Ponoć strasznie nie lubi dziur i śpiących policjantów, łatwo dobija się amortyzator do końca i w budzie telepie jak na wodnym materacu...Uszczelke wymieniłem przy okazji rozrządu w okolicach 100tys. EGR wyłączyłem przy robieniu chiptuningu, obecnie przy 113tys klęknął mi termostat z powodu wyłączenia EGR. EGR włączony jest w obieg cieczy chłodzącej w tym silniku i ma wpływ na proces dogrzewania silnika. Jego wyłączenie niesie plusy i jeden minus w postaci zmniejszenia trwałości termostatu, ale to raczej temat do wymiany raz na parę lat więc bez tragedi a pozatym nie trzeba wymieniać całego termostatu z obudową, a wystarczy sam wkład. DPF zostawiłem, jak się zatka to się wytnie.
Made in Italy, perfected in my garage. Giulietta Sprint Speciale
Auta nie, ale na markę jestem napalony jak szczerbaty na suchary. Ponoć każdy fan motoryzacji przynajmniej raz w życiu powinien mieć Alfę i wreszcie mogę kupić coś co mi się podoba, a nie to na co mnie stać.chyba nie kupisz auta bez wcześniejszej jazdy próbnej?
kup na 16 stkach oponie 205 55 i seria zawiasie i jest komfort
Auto, które mam na celowniku jest na 17', ale chyba nie będzie wielkiej tragedii. Na zimę kupię 16'.
Witajcie po długiej przerwie,
być może nastąpi u mnie powrót do Alfy, tym razem benzynka,choć JTDm w 147 rządził, zwróciła moją uwagę Giulietta:
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...-ID6zgY7A.html
wypadłem nieco z obiegu o do cen,jakości i opinii, jednak ta jest salonowa,jest szansa na prawdziwy przebieg i jakąś tam historię serwisową/wypadkową?
jakie wasze opinie,znacie może ten egzemplarz?