no ja na grilu będę, o lody też mam nadzieję, że zachaczęjuż się doczekać nie mogę
![]()
no ja na grilu będę, o lody też mam nadzieję, że zachaczęjuż się doczekać nie mogę
![]()
mnie na pewno nie będzie na pierwszym a na drugim raczej też nie
Adoil nie kombinuj i pojaw się na jednym i na drugim. W razie czego zrzucimy ci się na paliwo co by twój JTS z nami pojechał![]()
Nie chodzi o paliwo bo to jest nie problem , ale o to że 7 będę na wczasacha co chodzi o 13 to jeszcze nie wiem ale raczej się nie wybieram
Witam po tygodniowym szkoleniu we Wloszech czyli falfowym rajui co do 7 to yyyyyy.... nie wiem czy bede bo teraz bede mial strasznie napiety grafik bo zostalem operatorem lasera do ciecia i przedemna kilka ciezkich tygodni w pracy
Wybieracie się?
http://www.forum.alfaholicy.org/malo...en_2014_a.html
Pozdrawiam.
- Rafał
to ile nas jedzie z Bochni (wyjazd z parkingu galerii rondo o 13:00, bo doczytałem)
wysłany przy użyciu cegły ceramicznej z dodatkiem klinkieru
Ostatnio edytowane przez micrus ; 07-09-2014 o 09:12
Z wyjazdem tak jak pisałeś galeria godz. 13 ale nie wiem kto jedzie bo oprócz ciebie i mnie to chyba reszta śpi.
to jak coś poczekajcie na mnie, bo muszę jeszcze Alfę umyć![]()
Jeśli jest ktoś zainteresowany to w tą niedzielę tj. 14.09.2014 jadę na zaproszenie naszej koleżanki Vanessy na lody do jej nowej lodziarni o nazwie "Vivien" na ulicy Nullo 23 w Olkuszu. Jeśli jest ktoś chętny to wyjeżdżam z parkingu na węźle Bochnia około godziny 13.00. Serdecznie wszystkich zapraszam na wycieczkę