Pozdrowienia dla czarnej 156 SW która mijała mnie dzisiaj na skrzyżowaniu ulic Sulisławickiej/Męczenników Majdanka w Lublinie.
Pozdrowienia dla czarnej 156 SW która mijała mnie dzisiaj na skrzyżowaniu ulic Sulisławickiej/Męczenników Majdanka w Lublinie.
Widziałem dziś około 6 na E4 w okolicach Tarnowa srebrną 159 na ramkach i rejestracji KT. Machałem, mrugałem ale bez reakcji.
jak sedan to moze Mariusz
sedan
napisz w malopolskim pozdrowienia![]()
Pozdrawiam kierownika/kierownicę czarnej SW 156 z wnętrzem po lifice na blachach LU i 3 cyfry (chyba 686) i 2 literki (jakieś) widziany na podjeździe domku w Trzęsaczu
Znak rozpoznawczy: duuuża biała nalepa forum na tyłku
![]()
ja pozdrawiam AR 166 na ramkach tablice RRS ( chyba RRR ) widzianego dzisiaj między Ropczycami a Sędziszowem (jechałeś w str. Sędziszowa) machnąłem ale te pie**** wysepki i znaki na nich mogły zasłonić :x
widzialem Paweł jak machales.Rowniez Pozdrawiam.Nie mialem juz jak,a wczesniej nie bylem pewien czy to Ty.Jak juz zauwazylem to bylem w zakrecie i nie mialem jak machnac.
jeszcze pozdrawiam czarną 156 sw RRS, ramki klubowe, mijanego wczoraj koło 14. w Ropczycach koło "Spara"![]()
pozdrawiam Czarnego
i jeszcze pozdro dla wlasciciela 147 z ramkami na blachac RSR zaparkowanej w Debicy na ulicy Rzeszowskiej wczoraj kolo 19
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!