Kate, przy odzyskiwaniu hasla występuje bladpoczekam ze 2 dni i od nowa bede sie rejestrowal, tylko czy tak mozna?
Kate, przy odzyskiwaniu hasla występuje bladpoczekam ze 2 dni i od nowa bede sie rejestrowal, tylko czy tak mozna?
ok, zakładam że dodaliście też zdjęcie z alfą. jeśli tak to wtedy trzeba dać znać że zgłaszacie wasz profil. w tym celu w options jest jedna opcja, którą trzeba zatwierdzić. nie pamietam jak to sie zwało ale spróbujce.Napisał Adam$72
dopiero jak ją sie zatwierdzi wtedy czekacie 1-2 dni na członkowstwo
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
bobryt, wszyscy to zorbili, problem polega na tym że to wszystko zatwierdza człowiek. Więc jak mu się chce to zatwierdzi a jak nie to będzie siedział i TV oglądał![]()
dalismy foty.w options byly 2 opcje zaznaczone automatycznie:yes(ostatnia i przedostatnia)potem save i wskoczyl -->status:pledge.1 dzien minal,zostałjeszcze drugi :twisted: mozliwe ,że kupa ludzi sie rejestruje i nie wyrabiają normyNapisał bobryt
![]()
Odebrałem właśnie pocztę z prośbą o uzupełnienie profilu o dane auta . Uzupełniłem i zobaczymy co będzie :|?:
Dostałem to samo i też uzupełniłem.Ale nas męczą tym angielsko-węgierskim ;//
Ja też już zapisany, jutro wrzucam fotki i też czekam na potwierdzenie.
A tak wogóle to chciałbym się serdecznie przywitać, jestem tu nowy, chociaż Alfę mam już jakiś czas![]()
Jesteś świetną łopatologiczkąNapisał Kate
:wink:
Ja wysłałem na angielska i węgierską strrone i posłakli nowe hasło
Alfa i jej ochroniarz
udało się, Kate wielkie dzięki za pomoc
1. Fred & Kate
2. Łukasz K.
3. bobryt + Ania
4. robak#21 + Kasia
5. peteja_43 + Mirella
6. DDEvil & Natalia
7. moninika + Jarek