No to jak coś to daj znać kiedy możesz i coś ustalimy![]()
No to jak coś to daj znać kiedy możesz i coś ustalimy![]()
jeszcze mam czas do niedzieli. Rana dobrze sie nie zagoila i L4 zostalo przedluzone o tydzien;p wiec jak cos to jestem do dypozycji. Rano (od jutra) tak do 14 nie ma mnie, bo jest grzybobraniektos chce jechac na grzyby? mam miejsce
![]()
Coz kamillllu, prace mam fizyczna, dzwigam raczej 7.5h z 8. Wiec niestety nie moge pracowac. Grzybow nie dzwiga sie, spacerek w lesie jak najbardziej dobrze mi zrobi, dotlenie sie, wspomoze to w powrocie do zdrowia :> A o grilllu kto pisal? CHlopaki chyba moga przyjechac do mnie na podworko posiedziec ?;> Ojj kamilll...
147- mi pasuje. Obojetnie o ktorej :d
Dodano po 2 minutes:
Kamilll- tak formalnie, juz niema zwolnien L4 ktore okreslaja czy pacjent ma siedziec w domu czy moze sie poruszac. Ja jak najbardziej moge, wiec i nad morze dla zdrowia moge jechac :>
Ostatnio edytowane przez czosnek1802 ; 01-09-2014 o 14:23 Powód: Dodano
Kto jeszcze chętny na środę?![]()
odpadam
chlopie, z toba to my musimy chyba na notes i grafik sie umowichehe. SPacer po lesie udany, 2.5 wiadra podgrzybkow pieknych w 3h :d hehe.
W ogole jakas smieszna ajfa romejo czerwona 156 (faceplam) stala dzisiaj na warszawskiej... POD LAMPĄ... 147, szukam tych felg na zime, dawaj pomozesz mi sciagnac telefony. Podobaja mi siehuehuehuehue xD
Dobra powiedz tylko kiedy hahaha![]()
No a jak tam z jutrem, bo widzę że kolega 156 się jeszcze nie odezwał![]()