Bo masz za gęsty olej a stuka tobie łożysko oporowe w bravo była skrzynią z opla nie słyszałem by były montowane c625
Wysłane z mojego QUANTUM_2_500 przy użyciu Tapatalka
Bo masz za gęsty olej a stuka tobie łożysko oporowe w bravo była skrzynią z opla nie słyszałem by były montowane c625
Wysłane z mojego QUANTUM_2_500 przy użyciu Tapatalka
No właśnie w Bravo jedynka i dwójka to dramat, w Julce jest dużo lepiej więc miałem nadzieję, że to jednak inna skrzynia...
1 i 2 to nie problem z olejem tylko kołami skrzyni, bieg wchodzi jakby na dwa razy, ogólnie dużo problemów z tą skrzynią początkowo było, w końcu pierwsza skrzynia 3 wałkowa fiata, same koła wymieniane były w serwisach na jakieś inne, nawet w eperze widać ile wersji tego wychodziło..
Z tego co wiem, problem byl znany i nikt nie robił problemów z wymiana ale akcji nigdy nie ogłoszono.
Istnieją autoryzowane serwisy, w kórych ten problem rozwiązuje się nieskutecznie poprzez dolanie na maksa oleju do skrzyni oraz przesmarowania wybieraka.
Numer VIN i do ASO zrobią bez problemu, jesli samochód załapie się na Akcję.
zalezy czy była servisowa w ASO
Jestem po wymianie sprzegla, dwumasy, aktywatora i oleju. Problem z jedynka na dwie raty juz nie istnieje, w ASO mowili ze zalozyli aktywator (wysprzeglik) pozmianowy, moze tu byla przyczyna? Dodam ze przed wymiana jedynka wchodzila jak lekko odpuszczalem sprzeglo