Świetny artykuł!! I nawet dwie moje fotki użyto, to mi się podoba
Pozdro dla wszystkich i czekamy na następny spot!![]()
Świetny artykuł!! I nawet dwie moje fotki użyto, to mi się podoba
Pozdro dla wszystkich i czekamy na następny spot!![]()
Było 156 jtd 16v, jest 159 jtdm 16v
SPECJALNE PODZIĘKOWANIA DLA ADMINISTRACJI
bez której pomocy nie byłoby w Auto Świecie ani zapowiedzi ani tym bardziej relacji!
W sprawie wykorzystanych zdjęć to napisałem na PW do wszystkich tych, których zdjęcia mogły zostać wykorzystane.
Dostałem maila dzisiaj maila od AŚ
Witam![]()
W poniedziałek w kioskach ukaże się "Auto Świat" z dodatkiem Market, w którym zostanie opublikowana relacja autorstwa Waszej koleżanki. Co prawda tekst został mocno okrojony ponieważ niespodziewanie zmieniamy formułę publikowania tych relacji (zmniejszamy ilość miejsca), ale myślę, że mimo to wzmianka o Waszym klubie na łamach gazety Wam się
spodoba
Zachęcam do dalszej współpracy![]()
W takim razie zapraszam do kiosków![]()
koledzy a może jakies spotkanie by sie zaplanowało w przerwie między świetami a sylwestrem? może Świdnica? może Dzierżoniów? może Bielawa? Inne propozycje? Piszcie!!
wooooo nowy kolega ze Świdnicydobrze wiedzieć, 166ka będzie pierwszą klubowa z okolicy chyba
co do spotu to ja nie mam nic przeciw byśmy po świętach, choć na chwilę coś małego zorganizowali![]()
ja się piszę.. tylko niech może mrozy lekką ustąpią![]()
pierwsza ze świdnicy ?? co zaszczyt reprezentowac ar166 ze Świdnicy! byla jeszcze jedna...kręciła sie po Świdnicy ale sie już rozbiłaszkoda mi jej 2.0 turbo. Ale co tam przynajmniej mam od kogo częsci kupowac
![]()
jeżeli będę mógł zawitać, to z miłą chęcią się piszę na mroźny spocik. Pozdrawiam