Zobacz wyniki ankiety: Wybieram smycz...

Głosujących
243. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Lewą /czerwoną/

63 25.93%
  • Prawą /czarną/

99 40.74%
  • Bez różnicy, obie dobre

81 33.33%
Strona 17 z 102 PierwszyPierwszy ... 78910111213141516171819202122232425262767 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 1019

Temat: Projektujemy gadżety..

Administrator ds. gadżetów Maniak resoraków Avatar flatbeet
    Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

jeden wykonawca już mi odpisał że da się to zrobić i proponuje z blachy nierdzewnej /zamiast odlewu/, będzie bardziej eleganckie i trwalsze tylko mam mu podesłać projekt w corelu i w poniedziałek zrobi mi wycenę
    i tu pytanie - jakie duże chcielibyśmy to? ja bym proponował 6 cm wysokie

http://www.breloki.com/firma.html

---

zrobiłem projekt i wyślę do wyceny, tutaj wrzucam go w skali 1:1, jednak 5cm wysoki, ok czy za duży? jak dla mnie ok
    przy mniejszym pewnie będzie ciężej wyciąć mniejsze elementy choć nie wiem bo nie znam sie na technologii produkcji

Ostatnio edytowane przez flatbeet ; 06-03-2010 o 20:19

Użytkownik Romeo Avatar redek83
    Mieszka w
    Raszyn
    Auto
    Inny

Domyślnie

Zajebiste dla mnie 2 szt poproszę
    STOP CIOTOM DROGOWYM
    Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
    Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA

Użytkownik Rowerzysta Avatar majster_85
    Mieszka w
    Trzebnica
    Auto
    GT KLEKOT POWER

Domyślnie

jak coś to ja też piszę się na 2

Majster_85

alienek
    Gość

Domyślnie

Witam!Ja np ostatnio zrobiłem sobie taka flagę samochodową. Nie wiem może komuś się spodoba

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar ziomek_z
    Mieszka w
    Kielce
    Auto
    Alfa Romeo 156 1.6 T.S. 1999

Domyślnie

mamy takie flagi z kieleckiego klubu bardzo fajny i niedrogi gadżet

pozdrawiam

pioTREK13
    Gość

Domyślnie

Naklejki-porażka, natomiast koszulki, zapach ok

Użytkownik Maniak resoraków Avatar R.Y.D.Z.U
    Mieszka w
    Brzeszcze / Wieliczka / Bieruń
    Auto
    MiTo - dzikie 78KM :)

Domyślnie

Ja skusiłbym się na smycz czarną. Niestety na razie nie osiągalną

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Bielsko Biala
    Auto
    AR 159 1.8 MPI + LPG Landi Renzo

Domyślnie Dywaniki

Spotkałem się ostatnio w swojej praktyce projektowej z możliwością wykonywania wykładzin dywanowych wg własnego projektu. koszt ok 100zł za m2, do 8 kolorów nie wpływa to na cene, gramatura 1500-1700 w zależności od grubości (idzie za tym zmiana ceny). troche droższa może być nawet wykładzina teflonowana.
    o samej wykładzinie: jest to wykładzina dywanowa o jakości stosowanej w hotelach, welurowa strzyżona - takie gęste włosie sterczące, żadna pętelkowa. Oczywiście niepalna, atestowana - oczywiście nie do motoryzacji atestowana.
    Potencjalnym minusem może być jej sztywność, choć skoro jest transportowana w belach to nie powinno być problemu;
    oraz fakt że nie jest podgumowana. nie wiem czy można we własnym zakresie podgumować, jeszcze nie sprawdzałem.
    plusem wielki byłby fakt, że o ile się dobrze z przedstawicielką zrozumiałem można zamówić 100m2 całkicie własnego wzoru i mam nadzieje ze nie musi być żadnej powtarzalności, bo wtedy można przygotować imienne dywaniki, jak kto lubi, z mniejszym lub większym logiem, napisem, nickiem whatever... można by na tym kawałku umieszczać dywaniki z różnych modeli - tylko właściciele musieliby mi dostarczyć odrysowany wzór pożądanych dywaników... załączam 3 przykładowe zestawy które naprędce skleciłem w programie graficznym.
    jeśli będzie zainteresowanie mogę sporządzić szczegółową wycenę, ale szacunkowo, uwzględniając konieczne wycięcie i obszycie wyceniam dywaniki na ze 200 zł i z takim wydatkiem trzeba by się liczyć.
    ponieważ trzeba zamówić conajminiej 100m2, potrzeba conajmniej 75-100 osób zdecydowanie chętnych żeby cały proceder uruchomić.
    czekam na ewentualny odzew

nie wyjaśniłem jednego
    oferowane na allegro, czy na dywaniki welurowe pl dywaniki mają nadruk czy też wyszywane loga/napis/kolor, ja proponuje wykonanie tego na maszynie która to TKA!! znaczy że logo w tym wypadku to WŁOSIE INNEGO KOLORU!!! nie ma takich ofert na rynku.
    Ostatnio edytowane przez decumanus ; 16-08-2010 o 12:49

Administrator ds. gadżetów Maniak resoraków Avatar flatbeet
    Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

Podoba mi się ten pomysł a dywaników jeszcze u nas nie było, tyle że w tym wypadku to trzeba najpierw zebrać chętnych którzy z góry opłacą ten gadżet i dopiero wtedy będzie kasa na zamówienie. A coś mi się wydaje że ciężko będzie zebrać 75 osób bo cena nie mała, chociaż w sumie nie wiem jakie są normalne ceny dywaników, może podobne?
    Ale pomysł sam w sobie bardzo fajny

thing
    Gość

Domyślnie

można by skontaktować się z http://dywanikiwelurowe.pl/c/4/alfa_romeo.html i zapytać czy jest możliwość przysłania własnego projektu. Z tego co ludzie piszą są zadowoleni z ich produktów

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia