Strona 17 z 38 PierwszyPierwszy ... 789101112131415161718192021222324252627 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 375

Temat: Łomża - jest tu ktoś ?

KozioŁ
    Gość

Domyślnie

Ja jestem jak najbardziej za tylko wyzdrowieć muszę Dajcie jakieś propozycje w sprawie terminu

velpol
    Gość

Domyślnie

Heh no właśnie - byłem nawet w sobotę w Łomży a zupełnie zapomniałem, że już dawno nic nie organizowaliśmy.

Użytkownik Alfa i Omega Avatar SzlendaX
    Mieszka w
    Kolno
    Auto
    156 Sport Wagon 1.9 JTD + Chip Madeno Citroen C5 X7 Tourer 2.0 16v

Domyślnie

velpol tobie to chyba raczej sobota by pasowala???

KozioŁ
    Gość

Domyślnie

Myślę, że każdemu sobota lub niedziela by pasowała

konradzik
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał SzlendaX Zobacz post
    velpol tobie to chyba raczej sobota by pasowala???
    witam SzlendaX sporo czasu minelo mialem zajac sie organizacja spotow w lomzy ale kompletnie brak czasu a w zime alfa u mnie zawsze spi a teraz traf padl ze do wrzesnia jestem w UK. Ale ostatni widzielismy sie na torach podobno robert u was pracuje chyba mowil cos o moim delikatnym modzie? 18'' i 4 wydechy wymieniony kompletny ukald wydechowy Ale we wrzesniu dalej modyfikacje car audio za blisko 40k, obszycie wszystkich platikow w skorze a na wiosne nowe malowanie z pelnym pakietem ospoilerowania z wersji CUP tak wiec na przyszla wiosne bedzie miazga pozostanie do kupienia silnik J10 i bedzie zrobiona tak jak wymarzylem
    brudna ale narazie tak sie prezentuje

http://www.fotosik.pl/showFullSize.p...4f0188d8204024

tyle ze juz wstawiona do garazu na pol roku na jesien postaram sie wieksza impreze w lomzy zorganizowac i oczywiscie zapraszam na wspolne wyjazdy na spoty w wawie.
    Ostatnio edytowane przez konradzik ; 12-03-2011 o 17:33

Mieszka w
    Kolno
    Auto

Domyślnie

tak konradzik mijaliśmy sie na torach ale zobaczylem ciebie w ostatniej chwili wiec nie zdsazylem machnac;] Robert mowil ze zrobiles pare modow;] zdjecia felg widzialem na alfaclub'ie. na real wygladaja podobno jeszcze lepiej ;] trzeba to zobaczyc;] a kiedy uciekasz do UK?

konradzik
    Gość

Domyślnie

niestety juz jestem wracam w polowie wrzesnia bo od pazdz semestr mi sie zaczyna.
    Na zywo naprawde niezle to wyglada ale nie ma jazdy na 18 ;/ dziur tyle ze szok jezdze na okolo i max 40-50km/h.na jesien bym posmigal do arkadii na spoty ale w zime alfa nie jezdze wiec przed chce audio zalozyc i skora obszyc plastiki eh zawsze brak czasu

Pawel159
    Gość

Domyślnie

To i ja się piszę. Jestem za niedzielą.
    Może warto jeszcze trochę poczekać na słońce?

Mieszka w
    Kolno
    Auto

Domyślnie

a tam czekac;] dzisiaj juz bylo fajnie cieplo i mysle ze taka pogoda powinna sie utrzymac do niedzieli

konradzik
    Gość

Domyślnie

panowie mala propozycja na wrzesien na lomzynski /podlaski zlot AR weekendowy. Miejsce to mazurskie jeziora. Sobota + niedziela. Termin to 2 polowa wrzesnia jak juz ruch turystyczny oslabnie ceny beda nizsze i ja wroce z UK
    Mam na oku osrodki nad jeziorami ceny prezentuja sie w granicach 60-100zl z wyzywieniem od osoby. W gre chodza pensjonaty i hotele. Proponuje wspolny przejazd z lomzy do osrodka. Atrakcje przewidywane to quady, kajaki ognisko z impreza. Moje pytanie czy byliby chetni. Mysle ze jest sens rozwazac wyjazd jesli zglosi sie 5 zalog. Czekam na opinie i moge organizowac termin. Termin uzalezniony jest od III Ogolnopolskiego zlotu gtv/spider ktory tez jet we wrzesniu ale termin bedzie ustalony na dniach i podalbym termin tego wyjazdu. Sa chetni??