dzieki gorszy chyba nie bedzie Nowy rokmoja bella juz gotowa (powiedzmy
) postaram sie tam jakos byc kolo 13,30 albo wczesniej
szkoda Kolin ze nie dojedziesz mam nadzieje ze reszta 9 aut dojedzienawet z niesprawnymi wycieraczkami
![]()
dzieki gorszy chyba nie bedzie Nowy rokmoja bella juz gotowa (powiedzmy
) postaram sie tam jakos byc kolo 13,30 albo wczesniej
szkoda Kolin ze nie dojedziesz mam nadzieje ze reszta 9 aut dojedzienawet z niesprawnymi wycieraczkami
![]()
Ostatnio edytowane przez RoBeRt 147 ; 29-12-2012 o 11:43
No szkoda...miałem nadzieję że zobaczę Twoje zmodzone 147:/ może innym razem. Napiszę Ci nr na PW w razie gdybyś był wcześniej, a my byśmy jeszcze się nie rozjechali
- - - Updated - - -
Robert, lista się jeszcze zmienia- nie dojedzie alf147 z kalisza, ale za to ze mną przyjedzie kolega ciapek swoją 147 2.0ts![]()
Gdzie umyłeś swoją alfę teraz na mrozie? karchery będą raczej nieczynne. pozostają tylko automatyczne:/
no tam na karcherach kolo Tesco bylemczynne sa ostatnio byko kilka stopni na minusie i tez byly otwarte
a teraz w cieplym garazu stoi i sie suszy
![]()
I am Poznan
Jest:
Maserati Quattroporte V
Były:
AR Spider 916 / Maserati Quattroporte V / Maserati 3200 GTA / AR 159 SW JTDm / AR 156 GTA / AR 159 SW 1,9 JTDm / AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD
dzieki wielkie wszystkim
oto "parę moich fotek"
- - - Updated - - -
i troche nocnych, niestety kiespkiej jakosci bo statyw został w domu więc nie kombinowalem nawet z ustawieniem czasu...
- - - Updated - - -
i troche nocnych, niestety kiespkiej jakosci bo statyw został w domu więc nie kombinowalem nawet z ustawieniem czasu...
![]()
Spocik 1 klasaDobrze, że to tylko bawarka w rowie była bo już miałem różne myśli jak poszliście do przodu
![]()
Parkingowy bral oplaty?![]()