A może drugi tydzień byłby lepszy ten mi trochę nie leży imprezy rodzinne ale jak będzie dużo chętnych to coś wymyślę
A może drugi tydzień byłby lepszy ten mi trochę nie leży imprezy rodzinne ale jak będzie dużo chętnych to coś wymyślę
To moze i ja wpadne,wczesniej mialem chec ale jakos zawsze brakowalo czasu...!
Ja również się pisze. Teraz tylko dokładnie gdzie i kiedy?
To może sobota po południu? Spotkać się możemy na parkingu nad zalewem i stamtąd pojechać w miejsce docelowe, np na jakąś pizzę czy kawę/herbatę. Tylko Paweł nie przyjdź na nogachbo zakładam że będziesz. Piszcie co Wy na to?
mi pasi tylko ustalmy godzinęi pytanie ile osób zdąży to do jutra przeczytać
![]()
Majkel to nie jest moja Alfa ale wiem o czym mówisz. Ona nawet na ramkach klubowych jest ale nie wiem czyje to jest auto. Chociaż kiedyś tam mieszkała moja koleżanka z klasy z podstawówki ale teraz już chyba nie mieszka. co ciekawe kiedyś ta Alfa nie miała ramek więc skoro teraz ma to przypuszczam że właściciel na forum zagląda
Moja AR poszła do konserwacji wiec jestem bez auta ale może przyjade z kimś![]()
Zalew Witoszówka, ul. Polna Droga w Świdnicy. Parking przy zalewie jest tylko jeden, więc nie będzie trudno go znaleźć, a na dodatek myślę, że jeśli nie przyjedziecie pierwsi, to poznacie po Bellach które będą tam stałyCo powiecie o godzinie 15:00? Będzie jeszcze jasno a zarazem wszyscy powinni być już wolni po sobotnich zajęciach.
mi pasuje 15będę !
kabelek i laptopa wezmę jakby ktoś chciał sie podpiąć