Tak wstydz sie za takie opznienie :mrgreen:Napisał Paweł156
A tak na powaznie mam nadziejze nie bedzie tak jak w przypadku gadzetow ze jak byla gadka o gadzetach to wszyscy chetnia a przychodzi co do czego to polaowa nagle sie wykrusza :?
Tak wstydz sie za takie opznienie :mrgreen:Napisał Paweł156
A tak na powaznie mam nadziejze nie bedzie tak jak w przypadku gadzetow ze jak byla gadka o gadzetach to wszyscy chetnia a przychodzi co do czego to polaowa nagle sie wykrusza :?
dokładnie, wiec wpłacajcie! wszystkie atrakcje sa nastawione na taką ilość osób jaka była deklarowana, conajmniej... no i w końcu warto wreszcie przekroszyć liczbe 50 paru samochodów na zlocie, bo jak dotąd na zadnym zlocie alfy nie bylo wiecej belli, troche to smutne zwłąszcza jak sie porówna do Węgier... 600ALF!!!Napisał DDEvil
Smutno to będzie wyglądało jak pojedzie przez miasto zamiast 70 samochodów marne 30 Alf w obstawie policjiNapisał Paweł156
![]()
bądźmy dobrej myśli, że Ci co się zapisali zapłacą i przyjadą .. lepiej żeby nie było głupich "usprawiedliwień", że "to", że "tamto".. było wiadomo kiedy zlot wiec można było sobie zaplanować wszystko (z priorytetem zlotu) albo - SIĘ NIE ZAPISYWAĆ !!Napisał AR_33
Jurajski Klub Alfa Romeo
www.jkar.org
Warsztat samochodów włoskich
www.flar-ital.pl
Dorabianie części, elementów itp na zamówienie - kontakt PW
no ja z Aśką już , zaplanowałem w maju jak byliśmy na zlocie na pomorzu . przygotowalismy się jak profesionalisci , w dodatku mamy chyba najdalej , <skacze2>
Ja niestety bede zmuszony przyjechac na zlot pod wieczor ze wzgledu na moja druga polowke bo pracuje do 15:30 a urlopu nie dostanie bo od wtorku zaczyna prace na normalnej umowie bo miala staz
Z Bielska sie po nia przynajmniej moglem wrocic a z Czestochowy to juz chyba nie bardzo sie oplaca :| wiec bedziemy pozniej ale obowiazkowo bedziemy![]()
ja się chyba ok 15-stej zamelduję, zależy jak nam droga podpasuje-więc jak coś, to pomóc mogę przy zlocie (organizacji) jeśli coś będzie-a urlop był zaplanowany 2 m-ce temu z priorytetem zlotu :mrgreen:
Na dzień dzisiejszy mamy 10 wolnych miejsc. Zapisy mimo że jest teoretycznie po teminie jeszcze trwają! Zainteresowane osoby odsyłam do strony zlotu http://zlot2008.alfaholicy.org
Kate
Ja nawet z wesela kuzyna zrezygnowałem - a taka miała być imprezaNapisał fr33
.
Pytanie do KATE - powiększyła mi się rodzinka o małego ( naprawdę małego :mrgreen: ) czworonoga z długim ogonem który czasami szczeka. Czy można zabrać go ze sobą na teren campingu ? :roll:
Odpowiedz od KATE - pewnie że można![]()