1. 164 TS biała ..była .2. 164 TS LPG zielona ..była.. 3. 164 TS niebieska ..jest ale na części,, 4. 164 TS czarna *była .5 164 2.0 V6 TURBO lpg bordo JEST
a co do obniżania Alfy to moim zdaniem wygląda o niebo lepiej . moja nowa jest obniżona i dzieki temu się prezentuje super a prowadzi też o wiele lepiej. najgorzej mam problem z parkowaniem muszę uważać nawet na niskie krawężniki .. nie wiem jak radzisz sobie na Polskich drogach
1. 164 TS biała ..była .2. 164 TS LPG zielona ..była.. 3. 164 TS niebieska ..jest ale na części,, 4. 164 TS czarna *była .5 164 2.0 V6 TURBO lpg bordo JEST
Prze świetne są te halogeny. Co do sportu to ogólnie przed liftowa 164 jest bardziej sportowa, a z tymi halogenami będzie odlot.
btw. Gratuluje artykułu w Top Gear, choć nigdy nie przepadałem za gazetką TG to numer z 164 będzie obowiązkowo zakupiony.
może jestem na punkcie 164 chory ale to był twój 164 post na tym forum .. pozdrawiam
FaktycznieUmknęło mi to.
Co do sportu to ogólnie przed liftowa 164 jest bardziej sportowa.
Zawsze myślałem odwrotnie, dopóki nie postawiłem QV 12V przy Q4. Przedliftowa wygląda bardziej zadziornie.
- - - Updated - - -
Nie byłbym sobą, gdybym nie poleciał do garażu i nie przymierzył nowego nabytku
![]()
il etakie halogeny kosztują ? i czy ciężko je dostać ...
co do halogenów ... super sie prezentuja...