Paweł, co zrobiłeś z oponami????opony bez powietrza bo trzeba było je na nowo załozyc rozszczelniły się na rantach
Paweł, co zrobiłeś z oponami????opony bez powietrza bo trzeba było je na nowo załozyc rozszczelniły się na rantach
PabloGarage Group
www.pablogarage.pl
Mechanika / Renowacja powłoki lakierniczej / Flokowanie
facebook.com/flokujemy
Dobrze przełozyłes silnik i go zrobiłeś, obspawałeś belkę ja tego nie neguję Mam pretensję że silnik nie chodzi tak jak trzeba był żle podłaczony i prosiłem Cię o ogólny przegląd auta z naciskiem że auto ma przejść przegląd Tak czy nie? Jak zwykle koleś odwraca kota ogonem pisząc głupoty
Trudno było to poprawić (czasu na to i inne rzeczy było naprawdę dużo)ja nie napisałem że coś popsuliście
Dobra szkoda pisać na ten temat, klient jeden mniej dla was to nie problem
Ostatnio edytowane przez 75andrew155 ; 10-09-2012 o 20:00
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
Czyli wróciłHeh, tak jak pisałem, że ostatnio się zmienił jeśli chodzi o odbieranie telefonów, bo wcześniej niemożliwość dodzwonienia się przez 3 dni, przy kilkunastu próbach dziennie to nie był odosobniony przypadek
A napisałem to we wcześniejszych postach, żeby ktoś kto to przeczyta nie jechał tam od razu z policją
A propos, to właśnie mi się niedawno śniło, że byłem na Policji ws. T.S. i mnie pany policjanty pytały o T.S. i właśnie im pojaśniałem, że dobrze zawsze Bellę zrobił, części nie kradł itp
hehe śmieszne, nie? Ale mi uspokoiłeś sumienie, nie będę się o chłopa martwił, to i nie będą mi się głupoty śniły
![]()
Moja ex - teraz u kolegi "szybka"...
Wiem, że trochę nie w czas ale gdyby ktoś potrzebował dobrego mechanika to mogę polecić jednego(jak coś pisać na prv.)sam u niego naprawiam moją Alfę i jestem zadowolony.
a mnie Pablo kolejny raz ratuje dupsko, dzieki
czy mógłby ktoś polecić dobrego gaziarza w warszawie albo okolicach warszawy od strony legionowa/jabłonnej/łomianek?
chcę założyć sekwencję do swojej 156![]()
Panowie poszukuję dobrego mechanika do mojej AR 156 1.9JTD, wymiana rozrządu oleje i filtry. Najlepiej okolice Grodziska Mazowieckiego (woj. mazowieckie).
Pozdrawiam