18:00
19:00
20:00
to mam teraz pytanie czysto praktyczne: czy ktoś byłby w stanie zgarnąć mnie gdzieś po drodze do Arkadii?
A to w Arkadii się spotykamy ?
Ja słyszałem że podobno Tesco w Suwałkach![]()
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
A jak pogoda w ten czwartek? Jeski zimno to proponuje CH GOCLAW !
"Pamiętajmy, Alfę Romeo kupujemy sercem, i podobnie jak w przypadku kobiet, tak samo jest z alfami, serce faceta wybiera tą przy której mu szybciej zabije, a nie koniecznie tą która się innym podoba."
Historia mojej Małej ---> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...a_mirella.html
Było: -Renault Laguna 1.6
-AR 147 1.6 eco
-Nissan Almera 1.4
-Toyota Avensis T270 1.8
Nie tylko opony ale i strzelbe na biale niedźwiedzie![]()
strzeli się Żubra![]()
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Żubra powiadasz? Hmmm to chyba w moich stronach Białowieżaale Zmianowy masz racje to może co dwa żubry to nie jeden
I spokojnie Kinia niedźwiedzie atakują tylko TDI![]()
Oczywiściebo dobrze usiąść przy Żubrze
![]()
J.Clarkson