Tak jak mówisz TIO , nie nadążam czytać wątków hehe ... również wszystkiego najlepszego z Nowym Roczkiem![]()
Tak jak mówisz TIO , nie nadążam czytać wątków hehe ... również wszystkiego najlepszego z Nowym Roczkiem![]()
Wszystkiego naj w Nowym Rokurzeczywiście sporo sie tu dzieje
![]()
Ludzie dzisiaj tacy zaganianiForum przeszło niedawno małą rewolucje może to dla tego?
Ktoś coś więcej wie na temat bordowej 166 3.0 + LPG? Wystawionej w Słupsku na tablicy?
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Auto przed liftem. Zobacz ile ma biegów ten automat. Ponadto nie wiem, czy sprzedający się pomylił, czy też pisze, żeby pisać, a nie wie co pisze: podobno w tej Alfie są nowe świece żarowe. Chyba w schowku. Mówiłem, kupuj ode mnie.
Twierdzisz że schowek to złe miejsce na świece żarowe?![]()
Tomek, miałem wtedy jeszcze swoją. Na dwa samochody za taką kwotę nie mogę sobie pozwolić. Jak rozmawiałem z gościem to auto jest od 5 lat w rodzinie, bo wcześniej jeździł nim jego brat i to w większości on wymieniał te części. Ma prawo wiec do końca nie wiedzieć co i jak... a ile powinno być biegów?
W moim czy twoim to raczej złe. Za kilka tygodni będę miał pozwolenie na budowę i podpisze "cyrograf" na 30 lat z bankiem co raczej spowoduje że 156 osiągnie u mnie pełnoletność ale teraz szukam ofert na budowę domu do stanu surowego, znacie kogoś do tej roboty?
Szwagier...ale stawia domy głównie we Wrocławiu i u Niemców.
To raczej odpada.