Ja również jestem chętny i odpowiada mi wstępnie spotkanie w piątek na Nowym świecie a później objazdówka mam rozumieć? Moja propozycja to dolny parking przy nowym świecie koło zajezdni autobusów godzina 21:30-45 co wy na to?
Ja również jestem chętny i odpowiada mi wstępnie spotkanie w piątek na Nowym świecie a później objazdówka mam rozumieć? Moja propozycja to dolny parking przy nowym świecie koło zajezdni autobusów godzina 21:30-45 co wy na to?
Ostatnio edytowane przez MarekR ; 04-09-2014 o 12:27
To ustalone Nowy Świat 21 30 do 21 50 maxymalnie na dolnym parkingu koło zajezdni autobusów![]()
ja odpadam niestety w sobotę wesele szwagra wiec trzeba odpocząć wcześniej
Anka
Kilka zdjęć z dzisiejszego nocnego spota połączonego z nocną jazdą "bez celu" po Rzeszowie. W sumie było 7 Alf. Pozdrowienia i do następnego razu
PS. Falo - mam nadzieję że nic poważnego Ci się nie stało z Bellą.
![]()
Fajne zdjecia. Kogo ta flaga?
Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
Co to się ostatnio niedobrego podziało? Słyszałem o jakimś małym dzwonie
Flaga jest moja![]()
Mały dzwon był podczas ostatniej piątkowej "nocnej jazdy".
Mam nadzieję ze bez jakis wiekszych szkód ?
O choinka. Ale kto kogo? Coś poważnego?
W czasie nocnej objazdowej jazdy po mieście w której uczestniczyło duża ilość samochodów szacunkowo rzucam około 65. Wjechał naszemu koledze jakiś koleś w dupkęz daleka jak przejeżdżałem obok widziałem że delikatnie zderzak tylny porysowany, może delikatne wgniecenie. A z plotek słyszałem że przez uderzenie butla z gazem wyskoczyła (zerwała się z zawiasów) albo coś w ten deseń. Ile w tym prawdy nie wiem. Nie chciałbym siać niepotrzebnych plotek i niesprawdzonych informacji.
Swoja drogą więcej z chłopakami w takich akcjach chyba uczestniczyć nie będziemy, przynajmniej mówię za siebie bo jazda przez pół godziny przez całe miasto prawym pasem 30 km/h jest tak irytująca że ręce opadają. Bardziej preferuję nasze standardowe zloty
Ostatnio edytowane przez MarekR ; 09-09-2014 o 10:43