A skąd aż 65 aut?
A skąd aż 65 aut?
Z Rzeszowa i okolic
Dodano po 4 minutes:
Swoją drogą zgadzam się z Markiem że pomysł był, delikatnie mówiąc, nietrafiony. Ja cały czas się modliłem w duchu żeby ktoś mi w zderzak nie wjechał. Co innego jazda w kolumnie poza miastem , z odpowiednią prędkością i odstępami a co innego jazda po mieście w ślimaczym tempie zderzak w zderzak.
na naszych zlotach jak jedziemy przez miasto to robimy to w kilka min ;DD
Panowie co wy na to żeby zrobić zlot z ekipą z innego miasta. Ugadać się na jakiś termin, miejsce, następnie wszyscy wyruszyć gdzieś dalej i umówić się z jakaś inną ekipą. Na przykład do Jarosławia czy okolic uderzyć i zrobić wspólny zlot z chłopakami z tam tond?
Taki jest plan ze w radawie grill :-)
Sent from my Lumia 710 using Tapatalk
Kiedy?
wszystko do ustalenia
T ustalajcie puki jest jeszcze znośna pogoda xD. Bo zima nas zastanie![]()
20 września ? standardowo jak to na jarosławskich spotach zbiórka np. o 14 na bp Wierzbna i wspólny przejazd do Radawy ??
Mi tam pasuje. Jeden problem jest nie wiem gdzie jest bp Wierzbna xdswoja drogą to ma być girl na większa czy mniejszą skalę? bo jak na większą to zabiorę żonę i dziecko i wynajmę jakiś domek sobie na nocleg w Radawie
Może by założyć nowy temat w stylu. Zakończenie Lata spot Rzeszów i okolice itp Radawa 20 września. To tylko propozycja