Mercedes w210 mój przyznam się![]()
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Mercedes w210 mój przyznam się![]()
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
,,w życiu pokochalem kobietę i alfe, ujmują za serce i potrafią zrujnować domowy budżet"[/COLOR]
Nie. Kupilem ja w niemczech za 4700 eur bo niemiec myslal ze zepsuty dpf i silnik i tak napisali mi na fakturze. Okazalo sie ze pekla im opaska na wezu z turbiny do IC i spadl waz. Dpf wprawdzie dostal po dupie ale chemiczne czyszczenie przywrocilo go do zycia. Naprawa auta kosztowala grosze poza pakietem startowym. Opaska i plyn do czyszczenia dpfa.
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam kierowcę czerwonej 147 FL oramkowanej widzianego Piątkowska - Al. Solidarności i skręciłeś w Mieszka I.
Ja to ten co jechał przed Tobą na piątkowskiej![]()
Pozdrowienia dla białej Giulii Veloce przy cmentarzu na Morsaku od niebieskiej Giulii Veloce![]()
Giulia Veloce Misano Blue 2.0 TB
159 Sportwagon Q-Tronic '06 Nero Oceano była
Pozdrawiam jasio79 widzianego w sobote 24.03 na trasie Buk Poznań, łapa i światełka byłyleciałem czarną 159ti. W niedzielę również Cię widziałem, jechałem za Tobą GTA przez Nowy Tomyśl.
,,w życiu pokochalem kobietę i alfe, ujmują za serce i potrafią zrujnować domowy budżet"[/COLOR]
Tak to jaJechałem przepisowo
![]()