A pozdrawiam pozdrawiam![]()
Pozdrawiam kierowcow mijanych dzisaj na trasie Lubaczów-Rzeszów odezwu brak..
oraz kierowce czarnej 156 RPZ którego wpuściłem w Łańcucie i który kawałek dalej sprawił że przypomniałem sobie jak dobre hamulce ma alfa
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
Pozdrowienia dla kierowcy niebieskiej 146-ki widzianego wczoraj około 17tej w okolicach ratusza, machałem łapą ale chyba nie zostałem zauważonyz czarnej 155ki.
Pozdrwionka dla kolegi z ciemno szarej 156 mijanej we wtorek przed biłgorajem który jako jedyny pomachał i dwóch także 156 także mijanych w korczowie jedna chyba podkarpacka.. ale zero odezwu..![]()
kto parkowal dzis czarna gtv-ke w Zaczerniu pod policja??Chyba na RJS.Przy okazji pozdrawiam wszystkie alfy ktore spotkalem na Trasie Dębica-Zaczernie,pozniej w Rzeszowie i spowrotem na trasie Rzeszow-Dębica mi.szara 159 sedan,granatowa 156 FL z przyczepka
Fajna nie ?
Moge sie zamienić za twoją 159 bo potrzebuje wiekszego autka![]()
pzdr
no fajna fajna.Nawet zaparkowalem kolo Ciebie.A powiedz mi cos tam robil??Ja mialem multiselekt![]()
pozdrawiam 147 czarną oramkowaną w Rzeszowie na moście w str. Millenium Hall, jechałem audi a2 srebrnym RDE, pozdrawiam również 146 RRS, widzianą w Ropczycach koło 13.00 przy wyjeździe z biedronki również oramkowanąi jakiegoś kutasa co ukradł mi wycieraczki
![]()