Strona 174 z 174 PierwszyPierwszy ... 74124164165166167168169170171172173174
Pokaż wyniki od 1,731 do 1,736 z 1736

Temat: Wbudowana nawigacja

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR Stelvio 2.0 280KM Veloce MY2021

Domyślnie

Wersja 24 to do kilka dni temu była ostatnia działająca.
    Spróbuj tego linka czy się ładuje i jaką wersję wyświetla: https://www.forum.alfaholicy.org/sho...=1#post2377074
    To niby najnowsza mapa 25 ale może się przedstawiać jako 19 - nie wiemy tego jeszcze ale w zawartości pliku są wskazane dwie wersje (25 i 19) jednocześnie.

Cytat Napisał damianekmi Zobacz post
    Będąc na przeglądzie w ASO w zeszłym tygodniu męczyłem dalej o możliwość wykupienia subskrypcji dla pobierania na stronie mopar. Niestety nie ma / nie da się / nie można wykupić ....
    Bo to premium, widocznie uznali, że masz za mało platynową kartę do zakupu takiego limitowanego cudu... Porażka wizerunkowa.

Użytkownik Rowerzysta
    Auto
    Giulia 200 my22

Domyślnie

Fakt, też jestem w szoku jak to "działa". Tym z aso się nie dziwie, dla świętego spokoju bym powiedział to samo, bo potem pretensje do nich by leciały, a takie będą na 100%

Użytkownik Świeżak
    Auto
    Giulia Veloce MY24

Domyślnie

Cytat Napisał damianekmi Zobacz post
    Będąc na przeglądzie w ASO w zeszłym tygodniu męczyłem dalej o możliwość wykupienia subskrypcji dla pobierania na stronie mopar. Niestety nie ma / nie da się / nie można wykupić ....
    Nowy jestem, nie wiem... A to jest coś innego niż 'Connect PLUS' na stronie myalfaconnect?

Użytkownik Świeżak
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Veloce Ti 2.2

Domyślnie

U mnie dla MY21 na stronie alfaconnect jest tylko "My navigation reneval" dostępne za 500zł/rok - informacje o ruchu drogowym / fotoradary / send and go ... Pisałem o tym kilka stron wcześniej - dzwoniłem jakiś czas temu na infolinię Alfy z pytaniem o możliwość aktualizacji map - na razie niedostępna możliowość wykupienia takiej usługi - tylko to co powyżej czyli "my navi reneval" i to to mam wykupione :-) A nie mogę zaktualizować map :-(

Użytkownik Świeżak
    Auto
    Giulia Veloce MY24

Domyślnie

Na stronie https://owners.mopar.eu/alfaromeo/al.../pl/home#/home jest info "ZAKTUALIZUJ SWOJE MAPY JUŻ DZIŚ!", i jest tam link "PRZEJDŹ NA STRONĘ MAP". Kliknięcie w link powoduje wyświetlenie:

Kod:
    Resource at '/content/mapcare/login_From_Ping_Federated.html' not found: No resource found
    A kiedyś to na pewno działało. Mam wrażenie, że oni coś tam mocno przebudowują od jakiegoś czasu... To, że jakieś mapy w końcu pojawiły się na stronie maps.mopar.eu odbieram jako dobry znak

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR Stelvio 2.0 280KM Veloce MY2021

Domyślnie

Cytat Napisał wirtold Zobacz post
    To, że jakieś mapy w końcu pojawiły się na stronie maps.mopar.eu odbieram jako dobry znak
    O ile działają :-). Później zobaczę czy w ogóle mają ochotę się odczytać czy też od razu wywalają że błąd licencji.