Pozdro dla alfy 146 (DamianBAD) który przepuścił mnie wczoraj na Dąbrowskiego w Rzeszowie. Jak dobrze być Alfaholikiem![]()
Pozdro dla alfy 146 (DamianBAD) który przepuścił mnie wczoraj na Dąbrowskiego w Rzeszowie. Jak dobrze być Alfaholikiem![]()
Pozdrawiam kolegę w 166, ciemnej(granat) odmachanewidzianego 01.09 oraz dziś to byłeś Ty kolego 2 razy?? okolice Gorzowa Wlk (Deszczno)
Pozdrawiam wlasciciela 156 sw czarny mat ktora mijalem kolo baru nad wislokiem
Wysłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
Złomi chyba ciebie wczoraj mijałem 166 czarną między Nutą Nową a Kurzyną
Pozdro dla 159 SW na klubowych ramkach widywanej często w Biłgoraju. Dzisiaj stała obok obok przedszkola na Al. 400 lecia
Ale Rozrabia
156 1.8 TS SW 2000r LPG Stag
Blue cosmo
Tak Tak, smignąles z za zakrętu ze jedynie ramki zobaczyłem. A właśnie skąd mas 166 ??
Zwlokłem ją z Niemieć po ostatnim pobycie ale brat ją przejął bo dla mnie jednak zbyt duża
Co zrobić jak w głowie siedzi 159 SW![]()
Ale Rozrabia
156 1.8 TS SW 2000r LPG Stag
Blue cosmo
Pozdrowienia dla kierownika ciemnej 147-ki TOS na ramkach, który wyjeżdżał z Targowej w prawo na Piłsudskiego w Rzeszowie dzisiaj około godz 12.
A któż to tak nam ładnie odmachał w 156 z rameczkami, wyjeżdżając spod dworca PKS w Zamościu, na ulicę Wyszyńskiego? Dzisiaj koło 18. Jechaliśmy Qkiego grafitową 156 i skręcaliśmy w tą "dworcową'. Kierowca wydawał się lekko zaskoczony naszym podwójnym pozdrowieniem.
![]()
Pozdrowienia dla kolegi czarnej 147 rze... widzianego wczoraj około godz 11:00 na lwowskiej w Rzeszowie odmachane pogadane nawet zdążyliśmy zamienić kilka zdań. PS nie mekka a przyszła Pani Mekkowa