Codziennie tamtędy wożę syna do przedszkola na Rybacką i sam ze trzy razy miałbym tam wypadek, durnie wyjeżdżają tam na pewniaka bez patrzenia i w ogóle się nie dziwie że w końcu do czegoś doszło, tylko alfy szkoda![]()
Codziennie tamtędy wożę syna do przedszkola na Rybacką i sam ze trzy razy miałbym tam wypadek, durnie wyjeżdżają tam na pewniaka bez patrzenia i w ogóle się nie dziwie że w końcu do czegoś doszło, tylko alfy szkoda![]()
impreza w Wilczych LAskach w podobnych warunkach co zeszłoroczne zakończenie czyli deszcz raz na jakis czas, momentami dość mocny ale było tez na tyle sucho ze ekipa VTG odpaliła swoje auta
zdj z imprezy u mnie na str http://konradjanicki.blogspot.com/20...-maj-2014.html
Witam serdecznie, jestem nowym Alfaholikiem ze Słupska. Czy wiecie może coś na temat warsztatu Auto-Technika w Kobylnicy? Planuję wymienić rozrząd i zbieram opinie gdzie mógł bym to zrobić szybko i pewnie![]()
Ja robiłem u kolegi w domowym warsztacie. 70tys km przelatał bez problemu. jak chcesz to mogę go spytać.
Dzięki Maciekm88, jestem w weekend umówiony ze znajomym który ogarnia mechanikę i mówił, że może mi kogoś do zadbania o Alfę poleci. Jeśli bym nikogo zaufanego nie znalazł to wtedy odezwę się do Ciebie o ewentualny kontakt do kolegi. Pozdrawiam
No to jak panowie znajdziecie kogos zaufanego to i ja skorzystam chętnie.
spalanie 7.8l/100km
====================================
pomoc w diagnostyce komputerowej Alf
Znowu? co ile Ty ten rozrząd wymieniasz?![]()
Nie chce nic robić ale na przyszłośc może się przyda
spalanie 7.8l/100km
====================================
pomoc w diagnostyce komputerowej Alf
No i rozrząd wymieniony, ale zrobił to znajomy mechanik po poleceniu przez znajomego z zastrzeżeniem , że ma być dobrze i tanio, więc nie wiem czy mogę z czystym sumieniem komuś polecać![]()
Moja też już żyje, dzisiaj odebrałem. Od jakiegoś czasu chodzi mi szatański plan żeby zmienić na BUSSO bo jakoś diesel już mi się znudził.