beda pasowaly,ori 19 cali alfy maja et 41 czyli twoje beda wystawaly 6mm na zewnatrz n iz oryginalne 19,oraz bardziej niz 17 terazniejszedokladnie o 6mm i pol cala
![]()
beda pasowaly,ori 19 cali alfy maja et 41 czyli twoje beda wystawaly 6mm na zewnatrz n iz oryginalne 19,oraz bardziej niz 17 terazniejszedokladnie o 6mm i pol cala
![]()
Dzięki za odpowiedź, pojawił się niestety problem bo otwór centrujący jest minimalnie za mały i teraz mam dylemat czy brać je mimo to i wyszlifować trochę ten otwór czy sprawę olać. Szkoda, bo felgi naprawdę pięknie się przy Belli prezentują. Co sądzicie o takim wyszlifowaniu tego otworu?
wiem ze sa tacy co powiekszali otwor centrujacy ,musisz to zrobic na tokarce i bardzo precyzyjnie jesli sie zdecydujesz,i wszystko zalezy ile materialu zabierzesz z piasty i ile zostanie,decyzja nalezy do Ciebie![]()
Producentem felg jest DOTZ. zmierzę ile trzeba by dokładnie tego zeszlifować i dam znać
Jaki masz u siebie zacisk ? Jesli brembo,to może być problem z ocieraniem właśnie o zacisk.
Sam byłem napalony na niestandardowe alu.Jednak jakieś przeróbki,wiercenia,szlifowania,potem nie wiadomo jak z wyważeniem kół i samym prowadzeniem... Ja odradzam.lepiej poszukać czegoś dedykowanego.
Te dotzy pewnie 5x112 ?
Ponoć 5x110, przyjrzę się wszystkiemu dokładniej bo na razie nie mam do nich dostępu i dam znać co i jak
- - - Updated - - -
Zacisków nie mam brembo, także pole manewru jest większe![]()
A misiek dzis takie przytulilmysle ,ze zostana na dluzej
ale pojda w grafit
wiec jakby ktos chcial 18 szprychy toora,w fajnym stanie to zapraszam
![]()
A dziekuje,z tymi rondelkami jakos nie wyszlo,ale moze nic straconego![]()