no lokers, dziś jak się mijaliśmy rzuciłem okiem na Twoją belle i stwierdzam, że cudeńko
---------------
moja spotkała się ostatnio z sarną... nawet mam filmik: http://www.youtube.com/watch?v=J-O_rZRT9VY
już myślałem, że będę musiał łatać zderzak... ale nie został nawet ślad![]()
poszła prosto na rejestrację, dlatego bella cała... gdyby w sam zderzak byłoby gorzej.
tak to jest tylko wgięcie na rejestracji 1cm2, które ledwo widać...
ale kiedy wysiadałem z samochodu żeby spojrzeć na straty, to chwila zwątpienia, czy chcę to widzieć
dobrze, że przytrzymał mnie ten zając i pomyślałem, że zaraz może być następny to się nie rozpędzałem zbytnio... a tu jeb.. sarna![]()
Powiem Ci że szczęścia faktycznie sporo w całej tej sytuacji, ale jak zobaczyłem Twój filmik i to jak ta sarna zbiera się w locie z asfaltu, to myślałem że padnę ze śmiechu. Hehehe sarna kozak.
Nie no sarna rozp... system tym swoim driftemale najwazniejsze ze alfie i Tobie nic sie nie stało.(pomyslec, ze ja kota trafilem i mam zderzak popekany)
Malutka jeszcze![]()
<-- Mi amore, meravigliosa belladona
Witam,
mam do obejrzenia AR w Płocku, macie może namiar na sensowny "serwis", w którym mógłbym ja sobie sprawdzić?
Znalazłem autoserwismazowsze i wszystko gra, tyle, że tam taka przyjemność 400 PLN, więc może wiecie, gdzie mógłbym zrobić to taniej.
Będę wdzięczny za podpowiedź.
Fenix widziany wczoraj na mieściepowiem Ci że idzie ta Twoja Alfa
Kameleon powiem Ci że drogo Ci krzyknęli, nie wiem czy to jest spowodowane tym że już nie ma serwisu Alfy u nich, ale w ciągu roku byłem u nich na takim sprawdzeniu i koleżka zapłacił 250 zł. Jeżeli nie serwis to za parę groszy mogą sprawdzić Ci zawieszenie z 500 metrów dalej w Peter Gumie. Co do lakieru to załatw sobie miernik no i kabel tez może ktoś Ci pożyczy z Twojej okolicy. I wtedy nie wydasz 400 tylko z 50 w maxie