no bo jo nie w temacie,ae teroz chyba wpadna
no bo jo nie w temacie,ae teroz chyba wpadna
No to ja tez przyjade na 19zobacze jak to izany zalozyl te spinki
aha Izany patrzyles za ta oslona ???? byles u georga ???
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Zna sie ktos na wykresach z przeplywki ?? potrzebuje zeby ktos mi powiedzial czy mam dobra czy nie bo bledu nie pokazuje ale dzis czytalem na kilku forach ze moze nie pokazywac i przydalby sie ktos kto ogarnia wykresywezme kompa i podepniemy belle no i trzeba bedzie ocenic , bo nie mozliwe zeby bella z 2,4 nie chciala isc wiecej niz 180 a jak kupilem to jechalem po navi i pokazywalo 192km/h wiec cos jest nie halo
![]()
Damian weź kompa, bo ja Swoją Alfkę chciałbym podpiąć również, a wykresy to jakoś zdiagnozujemy, ewentualnie jakiś "wspomagacz" trzeba bedzie zapodaćMoże i mi uda się na 19 przyjechać
![]()
Pewnie halbe, albo i nawet zero siedem![]()
Ja możliwe że tym razem w końcu przyjadę bo wieki całe mnie nie było, ale nic nie obiecujęDawno waszych twarzy nie widziałem
![]()
Po co sie rozdrabiniać będziemy, odracu o literku trzeba pomyśleć. A tak serio to od października after spoty będzie można u mnie robić i wtedy ta flaszeczka będzie jak znalazł. Teraz jest lekka du.. samochód jakoś trzeba do domu odprowadzić.
damian, zdiagnozuje Ci to, tylko będziemy musieli wpaść na jakąś droge dobrą bo będzie trzeba zrobić pełen zakres obrotów![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"