Też będę
Też będę
no to ja się dziś na 99% pojawię- i jak ktoś będzie miał kompa to będę wdzięczny
![]()
Przezimowałem w garażu to teraz się pojawię![]()
Będę razem z Izoldą
No witam , mam pytanie do kolegi z niebieskiej alfy , jak się nazywała ta aplikacja do vin'u żeby sprawdzić wyposażenie ?
Pozdrawiam
a nie ePER czasem?![]()
Co posiadam: Fiat Brava 2.0 20V 155KM, Opel Meriva A
Co mi się przez łapki przewinęło:
Alfa Romeo: 156 1.8 TS, 156 2.4 M-JET, 166 3.2 V6 24V Lancia: Lybra 2.4 JTD, Delta 1.8ie, Thesis 2.4 JTD Hyundai: Lantra 1.6 GLS, BMW: E90 320d, Fiat: Stilo 1.9 8v, Brava 80 16v, Brava 80 16v, Brava 100 16v, Marea 155 20v, Renault: Laguna III 2.0 16v
Coś średnio to działa miało pokazywać wyposażenie i takie tam pierdoły a prawie nic nie pokazuje tyle ,że rok (2005-2008) może coś źle robię , naprowadzicie mnie ?![]()
Możliwe, że ja będę, aczkolwiek możemy się spotkać wcześniej jeśli potrzebujeszJak coś pisz na PW.
Słuchajcie taki pomysł do Waszej akceptacji albo odrzuceniaco Wy na to aby otworzyć własną stronę www? Na stronie opisy każdego autka, forum, dyskusje, albumy zdjęć itp. Np wpisowe na wykupienie strony i tak dalej 20 zl rocznie (dramatu nie ma). Można zrobić wsłasne koszulki i inne bajery. naklejki na auta aby się rozpoznawać na drodze. Co wy na to?
Mateusz