Poleci ktoś radyjko android do Mito? Widze ze ceny są różne. 3k na pewno nie chce wyłożyć. Max do 1k, 1,5k.
Od mito jest osobny dział i wątek na ten sam temat:
https://www.forum.alfaholicy.org/mit...acja_mito.html
Tam pytaj.
Co możecie bardziej polecić Erisin 7 cali 8 rdzeni czy Xonrich 7 cali 8 rdzeni ?
Czy macie rejestrator podpięty bezpośrednio do radia? Jeśli tak, to jak?
Czy ktoś stosował rozdzielacz USB? Chciałbym podpiąć 3 rzeczy pod USB
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Ale, że pod usb w radiu? Nie jest to zalecane, bo wyjście ma dość małą wydajność prądową, tam się wpina pendriwe i inne słabe badziewia.
Co chcesz konkretnie podpiąć? Chcesz wykorzystać wejście z tyłu radia? To równie dobrze możesz tam wpiąć w zasilanie rozdzielacz taki jak do zapalniczki i schować z tyłu.
A jak nie musi być z tyłu to normalnie do zapalniczki i git.
Bo wyjście w radiu upalisz, chyba, że ma ze 3A w co bardzo wątpię.
"Ważniejsza od celu podróży jest radość z podróżowania" - Soichiro Honda
A te rejestratory nie mają wbudowanego akumulatora? Może USB jest tylko do transmisji danych + ładowanie baterii w rejestratorze?
Szczerze to wątpię żeby w 100% był zasilany z USB.
Najlepiej sprawdzić takim małym ustrojstwem pobór prądu przez wszystkie urządzenia i wtedy dowiesz się które z którym podpiąć pod jeden port USB:
- - - Updated - - -
Co do NaviRadio+ to też zakupiłem pełną wersję.
Żeby zastąpić nią fabryczne radio potrzebny jest root czyli ten ROM dla S32F0: rom-px5-s32f0-9-0-malaysk-rom-for-px5-mcu-s32f0-rk3368
Jeszcze nie konfigurowałem pod siebie ale zapowiada się obiecująco i ma integrację z Agama Car Launcherem. Koszt to prawie 30zł ale alternatyw brak.
Przydałaby się jeszcze dobra aplikacja do dzwonienia
![]()
![]()
![]()
Modem już masz? Bo ja kupiłem router i jest wpięty do gniazdka w bagażniku, przykleiłem do niego rzep i sobie wisi na boczku. [emoji16] Auto jest hotspotem jeżdżącym. Łączność przez WiFi.
"Ważniejsza od celu podróży jest radość z podróżowania" - Soichiro Honda