prawo obowiązuje wszystkich, Ciebie też dereza...
i nie pisz jak burak
prawo obowiązuje wszystkich, Ciebie też dereza...
i nie pisz jak burak
Żeby żyło się lepiej na tym forumSłowo "złodziej" wpisuje się tu: http://www.cyberprzestepczosc.info/p...nternecie.html
KRSy i im podobne stwory, którym się wydaje że są prokuratorami, CBA, ZAIKSEM, sumieniem albo aniołem stróżem - zastanówcie się 2 razy zanim coś napiszecie. Polecam:
http://prawo.rp.pl/artykul/546432.html
Czy wy koledzy macie po 10 lat żeby wam tłumaczyć oczywiste? Nie wiecie kto jakimi prawami dysponuje i nikt nie ma obowiązku wam tego udowadniać. Macie jakieś wątpliwości? To zgłaszajcie odpowiednim organom i czekajcie na ich reakcję. Ale jeśli - akurat - okaże się, że ktoś może korzystać z jakichś materiałów w formie, która się wam wydaje nielegalna to piłeczka wędruje na drugą stronę kortu. I jeśli ten ktoś będzie nie w humorze to otwierajcie portfele. Pozdrawiam.
PS
Selektywna znajomość prawa to żadna znajomość prawa.
KRS nie przesadzaj. W takim razie jak przeczytam sobie taka gazete w markecie/empiku tez powinni mnie wsadzic bo czytalem,a nie zaplacilem i zrobilem fotke oczami?Naprawde czasami mi rece opadaja jak widze co tu piszecie
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
usunąłem skoro wam się nie podoba ,bo z zawiści zjecie człowieka
a z prawem to wy jesteście na bakier skoro ktoś mówi,że nie wolno wstawiać tu zdjęcia na którym nie widać co pisze,jedynie widać zdjęcie giulii które i tak zmieni się tysiąc razy,także proponuje maść na ból du..
@Czarny_28 ten użytkownik bardzo dobrze powiedział
tyle z mojej strony![]()
Ostatnio edytowane przez dereza ; 23-07-2014 o 10:24
krótkie pytanie: masz jakiekolwiek prawa autorskie/majątkowe/licencję na wykorzystanie zdjęcia (wizualizacji), które wkleiłeś? a potem usunąłeś?
Czyli co qooba, ustalasz teraz czy to może złodziej czy jednak nie? To fajne masz zasady - pełna kulturka - najpierw dać w pysk a potem sprawdzać komu.
omg bez komentarza
tak jestem złodziejem,terrorystą,separatystą,mordercą i gwałcicielem
prawa autorskie/majątkowe/licencję na wykorzystanie zdjęcia (wizualizacji)-tak mam prawo zrobić zdjęcie w gazecie,która kupiłem i zamieszczać na forum kiedy chce jak chce i nie będzie mi nikt zakazywać co mam robić(jedynie może to zrobić moderator czy admin)
Ostatnio edytowane przez dereza ; 23-07-2014 o 14:18
Czy ja coś napisałem o złodzieju?
Siejesz jedynie niesmak takimi wpisami. Oprócz prawa istnieje jeszcze sumienie, którego ci chyba brak.
Ja z kolei mam je czyste ponieważ osobiście nie kupiłbym tej gazety, więc straty wydawcy z tego tytułu wynoszą 0 PLN/USD/RUB/WTF! Może powinieneś oszacować ile przez wpis kolegi wydawca stracił? Pewnie dla ciebie to jest nie ważne, brutalnie złamał prawo i jest ordynarnym złodziejem.
Wydajesz się być typem człowieka, które głodne dziecko za kradzież chleba wsadzi do więzienia, bo tak stanowi prawo.
Zgłoś się na casting do kolejnej części Dredda, będziesz pasować idealnie.
Skoro jesteś taki praworządny i nie lubisz jak ludzie piszą jak buraki to może wytłumaczysz koledze dereza dlaczego nie może skanować czasopism będących w sprzedaży w kulturalnym tonie. Bo na buraka wychodzą tu inni (o konsekwencjach prawnych nie wspominając). O KRSie nawet nie piszę bo szkoda klawiatury.
Pozdrawiam.