Hej, hej... ja tam kupiłem swoją 156 z pełną świadomością!
Nie było tak jak w 90% przypadków; np. że po prostu szukam sedana tej klasy i się zastanawiam między VECTRĄ, PASSATEM itd...
Przeglądając ogłoszenia nie istniały dla mnie inne marki, wiedziałem ma być alfa i już
No jest jeszcze tylko jeden wymarzony model pewnej marki, ale puki co nie osiągalny.
majster siedze w aucie z dziewczyna okna mam otwarte i słysze nie gadaj ze zmieniles alfe na to cos... po czym słysze ze gtv jest badziewna i wogóle do dupy i cos w stylu frajery takimi jerzdza nie odezwalem sie po czym patrze a te osoby wsiadaja do białej 156 zaparkowanej obok mnie.... no poprostu... gdyby to jeszcze człowiek z BMW albo Opla ale Alfista na Alfiste takie rzeczy a widzieli ze jestem w srodku...
bo to był pi...zda nie ALFISTA!!!!!!!!!!!!!![]()
ciekawe co to za pseudo alfaholik? jest na forum??? niektórym żal dupe sciska.
Hello slask tu wielkopolska uwazam ze ludzie ktorzy traktoja belle jako tylko samochod przy pozdro z drugiej strony np.swiatelkami maja to w du...ie i sprawdzaja tylko czy maja wlaczone swiatla!!! Ha ha ha tylko ci ktorzy maja belle jako belle kumaja o co chodzi !!!wlkp pozdro dla slaska![]()
pozdrowienia dla kierownika ciemnej 147 rej KSU, z ktorym mijałem się na przejściu dla pieszych na wadowickiej ok godz 16.40 chybapomachane - odmachane
![]()
Today we are living our future memories..
Lopezjus swiete slowa!!!!!!!!!!!! Banda burakow krawat i nowiutka 159 i jak mu mrugniesz to jakbys mu ja chcial ukrasc!!!!!!!!!!!!!!!! Patrza jak na debila!
"Pozdrowienia" dla właściciela srebrnej 156, która z rozprutym przodem i bokiem, bez jednego koła, na cegłach, z wystrzelonymi poduszkami od miesiąca stoi biedna i niszczeje na parkingu przy Bończyka w Mysłowicach. ŻAL PATRZEĆ! a mam ją na widoku przez 8 godzin pracy. Na dodatek z braku miejsc parkingowych często jestem zmuszona zaparkować obok, dosyć to dołujące...![]()
Z Alfą jak z kobietą - trzeba wiedzieć jak się z nią obchodzić
Pozdrawiam kolege z czarnej albo ciemnogranatowej 156 ktorego mijałem na ul. Rybnickiej w Wodzisławiu i juz z daleka mrugał przeciwmgielnymioczywiscie pomachane, odmachane z usmiechem na twarzy
takie cos mi sie podoba, jadac panda rodzicow czasami az mi reke rwie do gory jak widze alfe
![]()