Witam
Może nikt mnie bardzo nie zbluzga, ale zapytam. Użytkował ktoś opony Imperial Ecosport 225/45/18. Na oponeo opinie bardzo korzystne jak za opony w tej cenie. A budżet mam chwilowo ograniczony.
Witam
Może nikt mnie bardzo nie zbluzga, ale zapytam. Użytkował ktoś opony Imperial Ecosport 225/45/18. Na oponeo opinie bardzo korzystne jak za opony w tej cenie. A budżet mam chwilowo ograniczony.
Na oponeo wszystko ma dobre opinie [emoji14]
Gesendet von meinem HTC 10 mit Tapatalk
Witam, poszukuje opon na 19' TI. Może ma ktoś do sprzedania ?
Alfa Romeo 159 1.9 jtdm 16v - Berlina Grigio Stromboli
Dpf / Egr / Klapy Off + mod by conmir
Witam.
Mam pytanko na temat nowych budżetowych opon za ok 250zł (np na oponeo). Użytkował ktoś takowe?. Zastanawiam się nad takimi - ewentualnie używki markowe (np goodyear z 2014r.) mam do kupienia w podobnej cenie (budżet niestety). Ma ktoś doświadczenie co do tych budżetówek? Chodzi o rozmiar 225/45 R18.
Dzięki za odpowiedzi
Dębica UHP2, Sava UHP2 i Nexen nfera su1 to budżetowe opony, które można polecić.
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Cześć,
kupiłem teraz na lato Imperial Ecosport 2 rozmiar 225/45 R18. Jeżdżę na nich dopiero kilka tygodniZ wyważeniem nie było najmniejszego problemu. Na suchej nawierzchni zachowują się przyzwoicie, na deszczu też jest nieźle. Może nie należą do najcichszych - szczególnie przy wyższych prędkościach, ale ogólnie nie ma tragedii. Najgorzej boję się szybkiego zużycia, zobaczymy jak będzie po pierwszym sezonie. Za tą cenę ciężko wymagać od nich, że będą zachowywać się jak Michelin itp.
Pozdrawiam
Słyszałem że są strasznie głośne