Ksenony są moim zdaniem lepsze od podłokietnika. Można jechać pól nocy i oczy się nie męczą.
Enviado do meu iPhone usando o Tapatalk
Ksenony są moim zdaniem lepsze od podłokietnika. Można jechać pól nocy i oczy się nie męczą.
Enviado do meu iPhone usando o Tapatalk
Jak by się jeździło tylko w mieście to w sumie można świateł wcale nie mieć
Ja jakoś mam jako jeden z priorytetów właśnie xenonowe reflektory. Kilka razy już miałem okazję pojeździć autami z xenon i to świetna sprawa (moim zdaniem oczywiście).
Reasumując - czy to dobra cena i warto brać ten pakiet? Jutro jadę obejrzeć. Myślę jednak o tym:
carserwis.pl/samochody-nowe/alfa-romeo_giulietta-nouva_13635
bo ma alarm i nie zauważyłem, że pierwszy ma ksenony.
Byłem oglądać ten biały, ale żonie nie podoba się kolor. Mnie natomiast podoba się dynamika tego samochodu, bo całkiem przyjemnie się jeździ.
A co sądzicie o tym samochodzie?
stock.alfaromeo.pl/35132/alfa-romeo-giulietta-seria-2-20-jtdm-16v-150-km-super
To wprawdzie diesel, a ja nigdy nie miałem diesla. Jeżdżę jakieś 30 tys. rocznie, więc dużo na tym nie zyskam, ale kusi mnie spróbować jak jeździ się dieslem. Czy to dobry silnik? Jak z dynamiką w porównaniu do benzynowego? Moc ta sama, ale moment większy.
Dobra cena, ale słabe wyposażenie. Np. brak ksenonów i pakietu Veloce, które wg mnie są obowiązkowe.
30000km to wystarczająco dużo, aby się nad dieslem zastanowić. 30% mniejsze spalanie.
Z wyjątkiem startu spod świateł diesel będzie bardziej dynamiczny. W tym przypadku 50% niutków więcej to 50% mocniejsze wciskanie w fotel.
Witam wszystkich
Ostatnio edytowane przez Lukasmnvb ; 09-03-2017 o 13:45
We wczorajszym zakupie kontrolowanym była nowa Julka 1.4 MA. W odcinku wystąpił również Pan Marek Babiński z Carserwisu, który prezentował różne modele stojące na placu.
Koledzy i koleżanki, w związku ze zmianą formy zatrudnienia zacząłem zastanawiać się nad leasingiem.
Nie jeździłem po dealerach, sprawdzam tylko na stronie FCA. Wpadł mi w oko leasing regular z wykupem.
CO sądzicie o tej metodzie finansowania ?
Interesuje mnie leasing 36 miesięczny. Czy lepiej jest zmniejszyć czynsz inicjalny na rzecz wyższej raty, czy na odwrót ?
Podoba mi się opcja,
30 000
36 rat x 620 netto
Wykup 24 000
Jakie są wasze doświadczenia ?
Czy auto z leasingu po jego zakończeniu można kupić na osobę prywatną ?
Edit- Jeszcze zapomniałem, interesuje mnie Giulietta 1.4 150 KM, Super z pakietem Veloce.
Edit2 - jeszcze trochę pogmerałem i bardzo atrakcyjny wydaje się leasing 1%. Osobiście wolałbym wyższy wkład własny i kwotę wykupu, kosztem niższej raty.
Ostatnio edytowane przez FerraEnzo ; 17-05-2017 o 14:12