a dlaczego mnie nikt nie pozdrawia![]()
mijałem dzisiaj z 5 alfek i nic ja swoje zabujcze spojzenie w kierunku włascicieli (włascicielek) a tu nic jak kamien w wode !!![]()
![]()
a dlaczego mnie nikt nie pozdrawia![]()
mijałem dzisiaj z 5 alfek i nic ja swoje zabujcze spojzenie w kierunku włascicieli (włascicielek) a tu nic jak kamien w wode !!![]()
![]()
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()
Ja dzisiaj spotkalem dwie Alfy, jadace jedna za druga – wygladalo jakby byly razem – 155 i 145 chyba, ale co do modeli nie dam sobie glowy obciacGlupi, zamiast pomachac, wypatrywalem tablic klubowych, ale nie bylo. Niemniej jednak, moze to ktos z forum.
Okolo godziny 17 na skrzyzowaniu Ludwinowskiej, Rollego i Dlugosza, przy moscie na Wildze w Krakowie.
Mam nadzieje, ze to nikt od nas, ale widzialem przed chwila rozbita Alfe 156SW srebrna za mostem Pilsudskiego, ktora przywalila w znak. Szkoda jej![]()
Ja pozdrawiam kierownika srebrnej 156 SW na rej.SI, za którą jechałem wczoraj od ulicy Bocheńskiego do BrynowaByły ramki klubowe, ale mimo migania długimi światłami, kolega nie zapuścił nawet awaryjnych
![]()
Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej Alfy Romeo Sedan 156 2.4 JTD na rej SB ***** za któym jechałem w Mysłowicach ulicą Mikołowską.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
A ja pozdrawiam kierownika ciemnej 147 spotykanej prawie codziennie w Chełmie lub na Górkach - oczywiście łapka zawsze jestoraz kierownika lub kierowniczkę czerwonej 147 obok której stałem wczoraj przy BIEDRONCE w Ymielinie
![]()