Napisał
Czarny_28
KRS zatem dolaczyles do elyty-dokonales zgloszenia i jestes uwielbiony w Danii i Austrii bo u nas jestes nadal donosicilem.Na marginesie dodam Ci skoro juz sam napisales o szacunku to w kwestii szacunku jest rowniez pisanie roznych zwrotow osobowych z duzych liter. Wiesz co szkoda z Toba wchodzic w dyskusje bo jak zauwazylem jestes strasznie przemadrzaly, wiesz wszystko, na wszystkim sie znasz, nawet znasz czyjes plany i mysli. Ciekawy jestem czy Tobie swieci nad glowa aureola i nigdy nikomu w taki czy inny sposob nic nie ukradles??Ukamienowalbys kolege Dereza i innego tylko czy sam jestes bez grzechu??Zastanow sie troche bo wydaje mi sie, ze niestety jest inaczej.Niestety zyjesz w takim kraju jak Polska,a jak Ci sie tu nie podoba zawsze mozesz przeprowadzic sie do Austrii, Danii tylko ciekawy jestem jakbys tam funkcjonowal, ze swoimi przyzwyczajeniami. Porownanie tez zrobiles odpowiednie. Porownales takie cos do szlenca na drodze, mordercy??Chyba Ci nie wyszlo ale to Ty jestes madrzejszy. Na koniec dodam, ze jak ktos mi ukradnie dzbanek to i tak uznaja to za niska szkodliwosc czynu. Wiem to byl tylko przyklad ale mogles w przykladzie dac cos bardziej cennego. Pozdrawiam z szacunkiem