Ty weź nią przejedź parę razy obok złomu. Może się suka wystraszy!
Ewidentnie robi Ci na złość.
Szczerzę współczuję.
Ty weź nią przejedź parę razy obok złomu. Może się suka wystraszy!
Ewidentnie robi Ci na złość.
Szczerzę współczuję.
Rzeczywiście można się zdenerwować.
Ciekawe, co to za nowa usterka z tym chłodzeniem. Myślę, że nie będziesz miał większych problemów ze zdiagnozowaniem tego i naprawą.
Co do czujnika, to wg autodaty w temperaturze 20 st. C powinno być 2300-2600 Ohmów.
Tak na pocieszenie napiszę, że w mojej alfie też miałem w ubiegłym roku kilka awarii. Najpierw spalił się sterownik wycieraczek, potem walczyłem z brakiem świateł postojowych lewy tył+prawy przód, na co w ostateczności pomogła wymiana obrotomierza i co opisałem w osobnym temacie. W ostateczności udało mi się naprawić ten stary i teraz mam na zapas.
Potem walczyłem z matą obecności pasażera, bo mi codziennie wyskakiwał błąd poduszek. Na to już nie było innej rady, jak "oszukać" sterownik airbag odpowiednim rezystorem.
Niestety, lata lecą i chyba niedługo przyjdzie pomyśleć o zamianie na nowszy model.
Ostatnio edytowane przez SG0240 ; 20-03-2014 o 23:09
Lapek się nie podnosi. Biorę stacjonarnego i idę zbadać moją niunię. Jakiś błąd musiało zapisać w ECU.
Syfon moja niunia ma już ponad 350tysi przegalopowane :]
Dziękuje SG0240 za info
Błędy. Na czujnik fazy nie patrzcie, wypinałem go kilka dni temu aby sprawzić jak zapalaa czujnik wody właśnie zamówiłem nowy.
Przepraszam za jakość, ale msiałem podpiąć stacjonarny.
![]()
Nie mogę otworzyć tego załącznika, który dodałeś.
Myślałem, że jak się wkleja (dodaje załącznik) to widać foto od razu.
Btw: ja widzę foto O_o
A zobacz na innym komputerze, czy otworzysz, bo ja nadal nie mogę.