Niestety ale najbliższy spot bez mojej i Alfy obecnościDo zobaczenia 10-go października.
Niestety ale najbliższy spot bez mojej i Alfy obecnościDo zobaczenia 10-go października.
Na usprawiedliwienie mojej nieobecności, nie dotyczy to alfy, alternator naprawiony Alfa śmiga jak złoto (jeszcze górne zawieszenie i będzie cacy) A dziś są imieniny TEŚCIOWEJ więc wypada odwiedzić mamuśkę. Pozdrawiam.
![]()
Tomasz, rzuć hasło, propozycje i jestem. Sam, moja w pracy. Fajna pogoda może zawita ktoś jeszcze?
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
Dziewczęta i chłopcy jedziemy na zlot do Gorzowa? Ja na 100% jadę ktoś jeszcze? Tomasz, Slavol? Jak inni?![]()
Aleś się przebudził, my prawie dopięte mamy wszystko, tylko nie mów że nie wiedziałeś, trza na spoty jeździć a nie po rodzinnych imprezkach d..... płaszczyć![]()
![]()
![]()
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
No to mi się dostałofakt nie byłem na spocie i nic nie wiedziałem ale już ogarniam temat
.
dobre prywaty w domu zalatwiac![]()
Siemka
Male pytanko do panow z Piły i okolic. Co prawda nie mam za wiele czasu wolnego, i dopiero zaczynam przygode z alfa ;p , ale pytanko, czy jak gdzies bedziecie sie wybierac na jakis zlot czy cokolwiek, mozna sie zabrac? ;p
Pozdro Impuls !!
w tym roku chyba juz nie bylismy w zeszlym tygodniu w gorzowie a tak to spotykamy sie w niedziele o 16 na lotnisku