O jakim kolorze "podstawowym" piszesz? Bo chyba nie o czerwonym!? Ten czerwony imo jest najpiękniejszy przecie.
O jakim kolorze "podstawowym" piszesz? Bo chyba nie o czerwonym!? Ten czerwony imo jest najpiękniejszy przecie.
czytaj ze zrozumieniem, pisalem o barwie podstawowej w lakierze 'lipari grey'
Ktos sie orientuje jak z warunkami gwarancji odnosnie wymiany emblematów w karoserii i w kierownicy? Bo znalazlem czerwone pasujace do mojego projektu z 1 strony...
http://shop.koshigroup.com/product/c...-badge-covers/
Made in Italy, perfected in my garage. Giulietta Sprint Speciale
Faktycznie. Czytalem opisy kilku elementow ale przy tym produkcie nie... moj blad. W takim razie problem rozwiazany.
Rozumiem ze ewentualna podmiana (nie sa to nakladki) innych elementow w aucie na te dostepne od Koshi moze byc problemem z gwarancja?
Watpie. Ja wymienialem sprezyny na eibacha, pisalem maila do FCA i odpisali ze nie ma problemu. Najlepiej napisz.
Made in Italy, perfected in my garage. Giulietta Sprint Speciale
Czern kompletnie nie pasuje do tego samochodu.
Moim zdaniem najfajniejsze sa:
- bialy
- szary
-czerwony
Ciemny lakier maskuje przetloczenia i jakos zle wyplwa na linie.
BTW.
Widzialem nowa giuliette i dziwie sie jak oni mogli usunac ten sliczny napis z klapy i zastapic go tym czyms.... masakra
...napis mozna sobie kupicmi sie podoba ze jest po prawej a nie po srodku, bo po srodku chcialem cos swojego umiescic... ale fakt, mogliby nie zmieniac font'u bo tamte litery byly ladniejsze...
Hej,
Również przymierzam się do nowej Giulietty w wersji Veloce. Zastanawiam się jeszcze nad Cuprą, ale decyzję podejmę po jazdach testowych.
Co do Julki mam kilka pytań:
1. Lakier szary matowy - czy warto? Otrzymałem wycenę z tym lakierem, nie widziałem go na żywo i zastanawia mnie jak ciężko utrzymać go w czystości?
2. Dopłata do skóry czy standardowe fotele Veloce? Czy wybór skóry wpływa jedynie na fotele czy również na inne elementy?
3. System U-Connect 5 cali vs 6,5 oraz opcja U-Connect Live. Widziałem porównanie 5 vs 6,5 i 6,5 daje dostęp do dodatkowych informacji na temat pojazdu ale nie wiem czy jest tak faktycznie w wersji na 2016? Ponadto czy Apple CarPlay pojawi się w tym samochodzie - może ktoś się orientuje?
To chyba póki co tyleMuszę jeszcze Kobietę przekonać, że Giulietta jest dla nas
![]()
Ostatnio edytowane przez D154573R ; 06-07-2016 o 22:01
W 100% się zgadzam.
Czarny mi też kompletnie nie leży, ale to tak na prawdę tyczy się każdego samochodu w tym kolorze.
Jeśli o mnie chodzi to optymalny wybór to Giulietta po 1 lifcie, w kolorze białym lub red competizione (wiadomo dopłata 9 tyś.). Biały w Giuliettach po 2 lifcie wygląda jakby żywcem wzięty z jakiegoś dostawczaka.
No i tym znaczkiem także się nie popisali w 2016.