Dzieki Kate i sorki - nie doczytalem![]()
1/4 mili
Konkurencje sprwnościowe
Dzieki Kate i sorki - nie doczytalem![]()
Fiat Seicento 0.9 '98 -> Alfa Romeo 145 qv '99 -> Fiat Coupe 20vt '99 -> Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16v '03 -> Honda Civic 1.8 iVtec '09 -> Renault Megane GT220 Grandtour '14
Nie zabijaj robaczka
Kochani, uczestnicy Zlotu,
doszła nam kolejna atrakcja, co prawda tylko dla zwyciężców poszczególnych konkurencji, ale jest o co walczyć
Każdy kto będzie miał najlepszy czas w poszczególnych konkurencjach (z wyłączeniem 1/4 mili) będzie mógł zasiąść na miejscu pilota i zostanie zabrany na przejażdżkę (Co-drive) profesjonalnie przygotowanym do rajdów Evo VIII kierowanym przez profesjonalnego kierowcę rajdowego.
RAJDOWE EMOCJE GWARANTOWANE![]()
Ostatnio edytowane przez AR_33 ; 29-06-2009 o 21:17
Jurajski Klub Alfa Romeo
www.jkar.org
Warsztat samochodów włoskich
www.flar-ital.pl
Dorabianie części, elementów itp na zamówienie - kontakt PW
Witam,
oprócz tych przyjemnych informacji związanych z atrakcjami, jest jeszcze ta druga strona... finansowa.
Pragnę przypomnieć, że w tym roku wymagana jest wpłata zaliczki w wysokości 25%. Termin płatności, to 7 dni, po nim Wasza rezerwacja przepada.
Te osoby, które zapisały się na zlot, a nie dokonały jeszcze płatności, proszę o kontakt /kate(at)alfaholicy.org.pl/ i jak najszybsze uregulowanie należności.
Pozdrawiam
Kate![]()
Mam pytanie:
-czy będą jakieś numery startowe ze zlotu żeby mócpóźniej dumnie śmigać po mieście![]()
-czy będą puchary dla najlepszych w swojej kategorii
-a może jakieś koszulki bądź naklejki na auto okolicznościowe ze zlotu?
W imieniu mojego brata, chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej na temat opcji C zlotu, dotyczącej głownie uczestnictwa w zabawie na lotnisku. Na stronie zlotu podana jest cena 100zl. I tu nasuwa się pytanie, czy jest to cena za samochód, czy za osobę? Bo wiadomo ze jednym samochodem można przyjechać w więcej osóbNo i oczywiście jak wygląda sprawa rezerwacji na opcję C?:>
Cena 100 zl jest płatna od każdej osoby ktora bierze czynny udział na lotnisku. Jesli chodzi o osoby towarzyszące które nie będą brac udzialu w zabawach cena wynosi 50 zl. W rezerwacji tak jak jest opisane prosze podac osoby towarzyszące a w okienku ŁÓŻKA prosze wpisac 0
nie wiem czy dobrze zrozumiałem dla tego pytam :
czy opcja C udział bierny dostępna jest tylko bez noclegu ? czy w przypadku opcji C z udziałem biernym i noclegiem w domku trzeba po prostu odjąć 50zł z kwoty 200zł ( z opcji A ) ??