Ja niestety nie kojarzę samochodu. Model to srebrna 156 SW? Sporo takich u nas, jakieś fotki może by sprawę ułatwiły.
Ja niestety nie kojarzę samochodu. Model to srebrna 156 SW? Sporo takich u nas, jakieś fotki może by sprawę ułatwiły.
bumarc i foox spotykamy sie gdzieś wcześniej i razem jedziemy do brzeska czy spotykamy sie na na miejscu w brzesku??
Marcin jakbyś mógł to weź lapka i kabelek bo kontrolka kurtyny powietrznej mnie prześladujedaję jej ostatnią szanse przed lutowaniem
![]()
Jak coś to spotkajmy się jutro o godz. 14.30 na tym mikro rondku pod Galerią i polecimy do Brzeska razem. Lapka wezmę i pokasujemy znów tą kurtynkę![]()
Dotarli wszyscy do domu ?![]()
ja wsumie wyjeżdzałem ostatni wiec chyba wszyscy już dotarlidzieki za spotkanie i do zobaczenia w czwartek
marcin tobie indywidualne dzięki za pomoc z kurtyną
- - - Updated - - -
ja wsumie wyjeżdzałem ostatni wiec chyba wszyscy już dotarlidzieki za spotkanie i do zobaczenia w czwartek
marcin tobie indywidualne dzięki za pomoc z kurtyną
![]()
Ja też dotarłem.
Wczoraj już mi się lapka włączać nie chciało ale ja też do domu dotarłemDzięki wam wszystkim za tak liczne spotkanie na którym pojawiło się też z nami nowe , młode pokolenie Alfaholiczek i Alfaholików
Przejazd w konwoju nam się udał bo ludzie tak jakoś dziwnie się patrzyli na kilka Alficzek jadących razem
Turniej był ciekawy i bardzo widowiskowy , szczególnie ta walka rycerska
Jeszcze raz wszystkim dziękuję i do zobaczenia wkrótce
![]()
Tutaj link do fotek z wczoraj https://plus.google.com/photos/10652...32427544765665![]()
ps. Michał nie ma za co dziękować , jak ktoś coś będzie potrzebował zrobić z lapkiem to chętnie pomogę![]()
Ostatnio wstępnie rozmawialiśmy o grilu w czwartek lecz dostałem smsa od misior82 z prośbą aby ten grill (oczywiście o ile będzie pogoda) przestawić na środę czyli na 26.09.2012. Mi to jest obojętne kiedy ale wiem że komuś może to kolidować np. z pracą. Proszę resztę o wypowiedzenie się czy wam to pasuje czy przekładamy spota na następny tydzień. Szczerze to lepiej abyśmy zrobili tego grilla w większym gronie a nie tylko w np. dwie osoby dlatego proszę o jednoznaczne stanowiska co i jak komu pasuje.