No jak dla mnie to możecie wpadać codziennieData, godzina jak najbardziej pasuje, miejsce tj wspomniany przez Ciebie Postiw również (spory parking), także serdecznie zapraszam. Oczywiście później można się gdzieś przemieścić
czekamy na odzew...
No jak dla mnie to możecie wpadać codziennieData, godzina jak najbardziej pasuje, miejsce tj wspomniany przez Ciebie Postiw również (spory parking), także serdecznie zapraszam. Oczywiście później można się gdzieś przemieścić
czekamy na odzew...
Ja mam nowa zabaweczkę Fiata barchetteze się tak pochwale
Dobra! To zgodne z powiedzeniem że dwoje to towarzystwo a troje to tłum podaje oficjalny termin spotu: 31 sierpnia 2010 roku ok godz 19 przy Rynku Zygmunta Augusta w Augustowie.
I jak zawsze, dajcie cyne tym których znacie.
Ostatnio edytowane przez jadante ; 27-08-2010 o 08:10
To i ja się piszę, może po prostu wszyscy z Suwałk pojedziemy w "kolumnie" do Augustowa ?
Ok to z suwałk wyjazd o 18:30 z parkingu pod Urzędem Miejskim.
Ja nie obiecuje bo miałem male kuku , chlop pierwszeństwo wymusił i mam trochę brzydkie auto
Ale chyba teraz masz 2 auta ?
To czekam o 19 na parkingu na rynku. Do ... w sumie to już dzisiaj. pozdr
Kolega który napisał o istnieniu Podlaskiego Klubu Alfa Romeo poprosił o pomoc w niedziele 12.09.10 od godziny 16 do 20 będzie Impreza charytatywna na Węglówce i chciałby żebyśmy siępokazali i nawet jakoś wsparli całą impreze mam nadzieje że kilku chętnych się znajdzie. Wiecej info na http://www.forum.pkar.pl
Trzy Magiczne Cyfry
Była - 156 2,0 TS
Jest - 166 2,4 JTD
Panowie w takiej sytuacji proponuje zapoznać się z wpisem na forum podanym przez MaRcCo, cel jest szczytny zakup pompy insulinowej.
Osobiście się wybieram gdyż będę w białym w tę niedzielę.
Ostatnio edytowane przez jadante ; 09-09-2010 o 09:15