Przy większych zamówieniach są jakieś ciekawe rabaty?
Przy większych zamówieniach są jakieś ciekawe rabaty?
a czy będą może takie naklejki na których widnieją koty ,psy , rowerzyści, stare babki itd.. i obok są kreseczki takie odznaczające ile się rozjechało danej istoty , ufff kurde ale em się napocił zeby to jakoś opisać hehe
Cena nie zmienia się dla rozmiarów które są podane - największy koszt naklejki to jej obieranie i wycinanie - a to nie zależy aż tak od rozmiaru :-)
Indywidualnie wyceniane (droższe) są tylko zamówienia niestandardowe.
Jeśli macie jeszcze jakieś pomysły na naklejki to podeślijcie - obiecuję że postaram się szybciej reagować na zapotrzebowanie niż do tej pory :-)
---------- Post dodany o godzinie 12:58 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:57 ----------
Tylko przy naprawdę hurtowych zamówieniach...
---------- Post dodany o godzinie 12:59 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:58 ----------
wrzuć na maila ogólny graficzny zarys - postaram się to dla Ciebie ogarnąć
chodziło mi o coś takiego tylko tak ładnie zrobione to jest tylko poglądowewidziałem już takie na fotkach ale nie mogę znaleźć teraz, i jeszce fajne widziałem takie tylko że zamiast wizerunku pieszego czy rowerzysty były znaki firmowe innych modeli aut np: vw,audi, bmw itd
najlepszy jest srający pies, ale żeby takiego uszczelić trzeba jeździć po trawnikach
Będę chciał zrobić naklejkę na korek wlewu oleju do 164.
Ma mieć ona średnicę ~5,5cm. I wyglądać mniej więcej tak:
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...7CQT3bBCh_aD98
Ile może kosztować taka przyjemność?
Nie wiem czy się utrzyma zwykła folia... ale nie ma problemu - wrzucę ją do sklepu niedługo - bo to przecież po prostu znaczek Alfy...
---------- Post dodany o godzinie 11:26 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 11:25 ----------
Popracuję nad tym...
Dam znać jak będzie :-)
fajny pomysł z tymi kreskami![]()