Rynek jest dobrym pomysłem. Gdybym zapomniał to wspomnijcie o tym w poniedziałek. Ile dni?? Bo jak 2 to trzeba spanko załatwić.
Rynek jest dobrym pomysłem. Gdybym zapomniał to wspomnijcie o tym w poniedziałek. Ile dni?? Bo jak 2 to trzeba spanko załatwić.
No pewnie że jest.
Większy niż w WARSZAWIEŻartuję, ale na środku postawili fajne murki - w miejscu gdzie kiedyś stał ratusz. Na rynek bym się nie pchał, bo patologia sympatyzująca z Łódzkimi klubami się zleci...
Ale za to na rynku możnaby piękne zdjęcie zrobić...
W rynku można też zjeść obiad np. w WOJAKU SZWEJKU, chociaż ta karczma byłaby lepsza.
Ale rundka po mieście byłaby super. rynek -> słowackiego > dworzec > nawrotka na dworcu i znowu Słowackiego > kopernika > rondo gierka > karczma krokus...
Na odcinku ulicy słowackiego w pewnym momencie jeździłyby tylko samochody marki ALFA R.![]()
Zdaje się, że wszędzie są zakazy ruchu... Ale jutro jak będę szedł do szkoły to sprawdzę bo z tego co wiem to jest pod znakiem jakaś tabliczka jeszcze.
Nie dotyczy AR jest znaczek
---------- Post dodany o godzinie 17:51 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 17:49 ----------
1. Kuba_156
2. cinas1980 - wstępnie
3. Kowal bedzie
4.Someone83
5. 145Q
6. Ender76
7. epion
8.stawsz- jesli sie dożyje
9.Pawcio będę na 99%
10. tomito
11. amigas + 2 inne 75
12. michalepwa + prawdopodobnie 2ga fura