No masz rację, ale wiadomo o co chodzi![]()
Ja te cześć tarczy prysnalem szarym podkładem. Jest bardzo neutralnie i schludnie.
Ja w końcu postanowiłem zregenerować swoje zaciski i je pomalować na czerwono. Prezentują się o wiele lepiej niż w kolorze szarym. Napis początkowo chciałem wykonać przy czcionki z alfaowner.com, jednakże czcionka ta ssie, bo litera f jest za mała, jak ktoś chce mogę wrzucić plik corela z gotowym wzorem.
Więcej zdjęć wkrótce, gdy samochód stanie na kołach... oczywiście jak ktoś będzie miał chęć.
ja bd również malował zaciski na czerwono i potrzebował bym napis alfa romeo który zmieści się na nich
Wpisz w allegro "Alfa naklejka" i będziesz je miałWymiar 90x15mm.
Może ktoś napisać ile mniej więcej czasu trzeba zarezerwować na malowanie zacisków na kołach z użyciem "domowego" warsztatu, czyli z normalnym podnośnikiem. Chodzi mi o to, czy w jedną np. sobotę się wyrobię ?
Pozdrawiam
202 KM / 410 Nm powered by CINSOFT
Mi na gotowo zeszło ze 3h ze wszystkim przy użyciu zwykłego podnośnika.
A ja właśnie skończyłem z moimi zaciskami i powiem że nawet sie takiego efektu nie spodziewałemLekko przerabiałem zacisk z strony czołowej (wygładzony) co poprawia jego wygląd na bardziej sportowe oraz optycznie go powieksza
![]()
Oto efekty mojej pracy :
P.S
Mam komplet do sprzedania po całkowitym odnowieniu (tylko zakładac i jeżdzic)![]()