Ja jesli sie wyrobie a mam nadzieje ze tak to postaram sie wpasc wiec dozobaczonka jutro!!!
Ja jesli sie wyrobie a mam nadzieje ze tak to postaram sie wpasc wiec dozobaczonka jutro!!!
Szkoda że tak wcześnie bo o 15 jestem na uczelni trudno widzimy się następnym razem.
Może jakiś mini spot w Wałbrzychu lub Kamiennej Górze?
To kto w końcu dziś będzie ? bo póki co potwierdzony jestem chyba tylko ja i buksal ;p z tymże ja jednak nie dam rady nigdzie potem jechać, mogę sie zjawić tylko nad zalewem
--- AKTUALIZACJA
niestety mnie nie będzie, leże przeziębiony :/ myślałem że chociaż nad zalew dam rade bo daleko nie mam ale jednak i z z zalewu odpadam :/ jak mnie nie będzie na jednym spocie to tragedii chyba nie będzie ?![]()
Ostatnio edytowane przez flatbeet ; 05-01-2013 o 13:07
Hmm... mam być ja, wojtasw007, z tego co zrozumiałem Nero Volcano i może ktoś jeszcze się pojawi.
Paweł jakbyś wczoraj wziął antybiotyk, pewnie dzisiaj byłbyś już zdrowy. Ćwiarteczka już daje dobre efekty![]()
Ja niestety tez odpadne,zaczelem sie bawic w wymiane regulatora paliwa i sie nie wyrobie choc checi naprawde byly duze!Nastepnym razem...!Pozdrawiam!
Ja wpadnę się przywitac, pokazac, zbic piatek a potem obowiazki rodzinne.