(Nasz pierwszy re-wątek ) cześć , wpisujemy się z naszą mito i kodem 41-902 ....... aaaa i jeszcze pizzujemy raz w tygodniu w "botteg'dze" na strażackiej (niestety strefa płatnego parkowania ....do 18)
MaGoy
(Nasz pierwszy re-wątek ) cześć , wpisujemy się z naszą mito i kodem 41-902 ....... aaaa i jeszcze pizzujemy raz w tygodniu w "botteg'dze" na strażackiej (niestety strefa płatnego parkowania ....do 18)
MaGoy
McGoy a ty nie jesteś z Grotgera???Czarne Mito???
Jesteś.... i na witczaku mijam srebrną alfę ....fajną
![]()
powitać na forum
tak w temacie mijania, to już nie ma zielnego Spidera na Witczaka
verdebiancorosso
Ty cholero jedna co tak pózno????? Ja sie podniecam tą twoją Mito co mykam do "warzywniaka" na Galusa i mojej przedstawiam jej następny wóz....Jezdzi chłopok Mito już czas spory aż wkońcu zawitoł na rodzinne strony
....CHoć moja wina bo wizytowki jakoś nigdy przy sobie nie miałem co by ci za wycieraczke wsadzić.....Teraz zima lezie ale mam nadzieje ,że na lato sie spikniemy na "naszym" grilowym kopcu co bym se usiod za sterami Mitooooo
- - - Updated - - -
Łezka mi się w oku kręciła jak codzien go mijałem a on tak stał samotny zaniedbany.....Ubić własciciela!!!
To ja i moja 159SW możemy się też przywitać z Siemianowickiej
MaGoy masz takie fajne złote logo z boku?Widziałem ostatnio taką Mito w okolicy rynku
![]()
może mi się uda w ten czwartek znaleźć czas na spota na niebieskim na 3 Stawach, ale nie obiecuję, bo krucho z nim jak cholera
verdebiancorosso