No to hameryki nie odkryłeś bo prawie o tym samym pisałem, a budżet i tak przekroczyłeś :p
P.S Zel Turtle Wax'a jest droższy niż Nielsen Brillance![]()
No to hameryki nie odkryłeś bo prawie o tym samym pisałem, a budżet i tak przekroczyłeś :p
P.S Zel Turtle Wax'a jest droższy niż Nielsen Brillance![]()
jak policzyć te tańsze to chyba nie bd przekroczony
edit:Fakt przekroczony , no to jest takie minimum jeżeli chce mieć kosmetyki różnorakie
Ostatnio edytowane przez Damian156JTD ; 18-06-2013 o 13:34
Dzięki wielki za porady, Panowie, o to mi chodziło
Gąbkę mam taką włochatą, co to niby ma nie dopuszczać do rysowania. W markecie kupiona za niecałe 10 zł chyba. Do szyb mam kupionego Sonax Xtreme Nano Pro i mogę ten płyn polecić. Dobrze czyści i nie zostawia smug. Po raz pierwszy chyba mam tak dobry płyn do szybDo opon najpierw wypsikam jakieś K2 kupione w lidlu. Daje przeciętny efekt - opona jest ciemniejsza, ale nie jest to żaden 'wet look'. Do przyszłego miesiąca wystarczy.
Nic, będę się odzywał do gości z detailer center i będę pomału kompletował
Jeszcze raz, dzięki!
- - - Updated - - -
To 200 zł to nie jest super sztywna kwota, mogę dołożyć do tego jakieś 50zł na tę chwilę. A zamiast nielsen choice co sądzicie o finesse? 1l a kosztuje niewiele więcej niż 500ml choice![]()
Ja polecam dorzucić do Poor Boys World Natural Looka niby droższy ale jak kupisz butle z atomizerem to Ci starczy na bardzooooo dłuuuugo. Chyba, ze chcesz tańsze to Shiny Garage Apple Plastic Dressing.
Piękne lakierki ale może ktoś wnętrzem się pochwali i coś zaproponuje pokaże bo to też interesujące jakie macie spostrzeżenia? co polecacie? oprócz dobrego mycia/prania?
Wszystkie plastiki lecieć apc pędzelkiem i na to jakiś dressing np.poorboys natural look mam go i jest bardzo dobry.
A możecie jakieś sklepy polecić które będą miały cały asortyment z poprzedniej strony?
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
jeśli internetowe to www.detailercenter.pl
rabat dla forumowiczów![]()