Niestety dilerzy w Szczecinie i w Poznaniu gdzie byłem nie mają samochodu z tym radiem i dlatego widziałem go tylko na zdjęciach. Dlatego moje stwierdzenie że jest ok może być na wyrost, ale nawet porównując zdjęcia w folderze widać różnicę.
Niestety dilerzy w Szczecinie i w Poznaniu gdzie byłem nie mają samochodu z tym radiem i dlatego widziałem go tylko na zdjęciach. Dlatego moje stwierdzenie że jest ok może być na wyrost, ale nawet porównując zdjęcia w folderze widać różnicę.
Wyświetlacz 6,5" jest dość ładnie widoczny na tym filmie:
Polecam szczególnie od 7:15 i w jakości 1080p.Tam ekran robi wrażenie jak najbardziej pozytywne, nie licząć dość słabego czasu reakcji.
We Wrocławiu w salonie do wglądu też niestety tylko ekran 5".
Czy wysłałeś maila do AR za pośrednictwem komunikatora na ich stronie? Jestem ciekawy bo zastanawiam sie dlaczego nie dali informacji zwrotnej.
I po jakiego ch* wbudowali taki telewizor??? Nie prościej było podrasować to co było? (lepszy ekran i komp, nowy soft) Ekran był wyżej co nie jest bez znaczenia a tak jest telewizor, brak efektownych przycisków i dziura schowek
Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
Te "telewizory" to ścierwo, nie z tej ziemii. Dlatego wolę stare radio które próbuje być przez tą swoją "czcionkę" takie retro. Do tego dostawiać coś wygodniejszego jak np. smartfon. W innym wątku poruszyłem temat montazu smartfona w oryginalne złącze tomtoma, jak by ktoś był zainteresowany![]()
Mnie i moja narzeczona strasznie podoba sie lift Julki. Gdyby tylko było mnie stać kupiłbym chociaż przedlifta.. Ten ekran tez jest fajny, moze za nisko ale jest bardzo ładna grafika. Nie wiem czemu piszecie że to ścierwo.
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
Mnie się kompletnie nie podoba - w sensie, że jest wpasowany na siłę, kompletnie w oderwaniu od poprzedniego projektu. Tak, jak byś wybudował dom i zapomniał o oknach, więc wybił je szybko na chybił trafił.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
No dobra będę adwokatem diabłaCzy nie bronicie dotychczasowego rozwiązania dlatego że się do niego przyzwyczailiście? Przecież sterowanie radiem (i nie tylko) poprzez interfejs dotykowy jest wygodniejsze.
Radiem? Absolutnie nie! Klasyczne pokrętło głośności + kilka przycisków w zupełności wystarczy. Może jeszcze sterowanie klimatyzacją z ekranu, jak w nowym 308? Jedyna rzecz, którą się wygodniej obsługuje, jest nawigacja, ale od tego mam TomTom-a. Ja nie mam nic przeciwko ekranom dotykowym, ale ten ewidentnie nie wyszedł.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Zgadza się. Poza tym ta moda na te telewizory jest dyskusyjna w kontekście bezpieczeństwa. Weźmy regulację temperatury. W Julce mam fajne duże pokrętła z wyczuwalnym skokiem co pól stopnia.
Więc be odrywania wzroku, mogę np. podwyższyć sobie temperaturę o 1 st. Raczej tego nie zrobię mając jedynie ekran dotykowy.
Po prostu księgowi wynaleźli fajny sposób na ścięcie kosztów. Rozumiem że i Fiat musiał ulec tej modzie - wymusił to rynek, ale można to było zrobić ładniej.
Mnie ten ekran po nic, cieszę się że mam ładne radio w wersji przedlift. Mam też cichą nadzieję że jak każda moda i ta minie.
Albo co bardziej prawdopodobne może być tak że ekrany zostaną w tanich wozidełkach i będzie się z nich sterowało wszystkim (vide Peugeot), a w premium będziemy dopłacać za sterowanie "analogowe"![]()