Posprząta się ale nie ma tak źle hah
Posprząta się ale nie ma tak źle hah
ale trzeba przyznać.... jak jest pogoda i jesteśmy u góry to znacznie lepiej jest wtedy
Za tydzień powtórka z rozrywki (może nie dosłownie?) Młynarowi napewno się podobało
![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Jutro czwartek a nikt tematu nie podbija. Wszyscy pojechali na wakacje czy jak, kto jutro bedzie?
Jo byda jak zawsze![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Ciao! Jak wszystko się zgra to tyż bydaa nawet nowy alfoholik z Tychów co też ma 2.0 JTS i będziemy ... sprawdzać !!!
Kurcze, zastanawiam się nad przyjazdem, ale na noc mam do pracy więc tylko na chwilę bym był![]()
Bede z kompem dla wiadomosci wsystkich![]()
Też przyjadę jak się wyrobie.
haaa i to był ten moment w którym miałem sprzęgłodalsza część wycieczki do domu na 5 biegu cały czas i prosba o zielone hehe no ale sie udało. miło było znowu się spotkać
pozdro